Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe vrienden (en dit is haar)

Celebs door Elsemieke

André Hazes is weer gelukkig in de liefde. Hoewel Sarah van Soelen nog steeds volhoudt dat zij en de zanger een pauze hebben, gonst het van de geruchten dat de zanger haar alweer heeft ingeruild voor iemand anders. De gelukkige zou Anne Rose zijn, als we Story mogen geloven. 

'Andre Hazes heeft een relatie met Anne Rose Zonneveld'

Vanwege zijn emotionele burn-out kondigde André Hazes een paar maanden geleden aan het rustig aan te gaan doen. Hij zette zijn relatie met Sarah van Soelen op pauze en trok tijdelijk bij mama Rachel in. De vele optredens, maar ook de coronacrisis en persoonlijke druk, maakten dat hij een beslissing nam om voorlopig even geen optredens te doen. Een aantal maanden geleden kondigde hij dan ook aan een emotionele burn-out te hebben. 

Dikke twist

En hoewel Sarah van Soelen nog stug volhoudt dat de relatie met André op pauze staat wegens zijn burn-out, wordt Andre ondertussen wel met nieuwe vrouwen gespot. Dit in het kielzog van zijn moeder Rachel. Instagram-account reality.fbi spotte de zanger terwijl hij kerstinkopen aan het doen was. Mama Rachel was hierbij, maar dat niet alleen: er was nóg een dame in het gezelschap van de zanger. Het ging om Joëlle Elizabeth Anna en de twee zouden dus 'dikke verkering' hebben. Toch is er nu weer een twist in Hazes-gate: roddelqueen Yvonne Coldewijer liet vorige week weten dat André al een tijdje date met Anne Rose Zonneveld. Dit lijkt te kloppen, want vandaag komt het nieuws naar buiten dat deze relatie officieel is. André heeft zelf nog niks bevestigd, maar het nieuws schijnt dan weer wel bevestigd te zijn aan weekblad Story, als we FawryNotSawry mogen geloven.

Mama Kelly

Ook weet Yvonne te melden dat André en zijn nieuwe vlam zijn geland in Malaga en dat ze verblijven in Marbella. Hier gaan de twee tortelduifjes oud en nieuw vieren. Daarna gaan de twee naar Italië. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer doet Anne Rose zelfs de administratie van moeder Rachel. Anne Rose is werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel.

Wil je weten wie Anne Rose is? Klik dan door naar de laatste foto uit onderstaande carrousel-serie:

Lees ook: FOTO's: Bachelor-Julia Sinning heeft een nieuwe vriend (en het is ook een bekende)