FOTO's: Bachelor-Julia Sinning heeft een nieuwe vriend (en het is ook een bekende)

Celebs door Elsemieke

Julia Sinning deed in 2021 een gooi naar de liefde van dj Tony Junior. Ze won het programma, maar de liefde tussen haar en Tony hield niet lang stand. De dj bleek nog niet toe te zijn aan een relatie. Julia zelf heeft inmiddels alsnog de liefde gevonden en de lucky man is een ándere Bachelor. 

Bachelor-Julia Sinning viert kerst met nieuwe liefde

Hoewel het er op leek dat Julia en Tony stapelverliefd uit De Bachelor 2021 kwamen gerold, was Tony nog niet toe aan een relatie. Hij dumpte Julia en had het al snel heel gezellig met andere Bachelor-deelneemsters. Julia was zwaar gekwetst en liet in verschillende media weten dat haar liefde voor de dj oprecht was. Inmiddels heeft de Miss Nederland-winnares gelukkig wel liefde gevonden. Ze deelt een kerstfoto van zichzelf met haar nieuwe vriend.

Dit is de vriend van Julia Sinning van De Bachelor 2021

De gelukkige is Robbert Jonkheer. Deze zakenman deed in 2017 mee als De Bachelor, maar heeft dus nu na vier jaar eindelijk de liefde gevonden. Het ironische is dat Julia al voor haar deelname aan De Bachelor 2021 een paar dates had gehad met Robbert, maar toch ging ze naar Kroatië voor Tony Junior. Die relatie klapte en blijkbaar is Julia dus alsnog verder gaan daten met Robbert, want de twee zijn nu insta-official.