B&B vol liefde-Ted (68) vindt liefde bij vijftien jaar jongere man

Celebs door Elsemieke

Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Nu is het zo ver: B&B Vol Liefde seizoen 2 is afgelopen. En B&B Vol Liefde-Ted uit Madeira heeft een nieuwe liefde!

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

Ted in B&B Vol Liefde seizoen 2

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stelden zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hadden een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. We zagen de afgelopen weken allemaal in B&B vol liefde hoe het potentiële liefdesavontuur van Ted niet succesvol bleek. Geen van de vier mannen was er op het Portugese Madeira in geslaagd het hart van de energieke bed and breakfast-eigenaresse te veroveren. Maar nu het programma erop zit, heeft ze ineens wél succes: Ted heeft een nieuwe liefde!

Zijn Harmjan en Astrid nog samen na B&B Vol Liefde?

Boomlange nieuwe liefde voor B&B Vol Liefde-Ted

Ted stuurde een voor een stuurde de mannen naar huis die haar probeerden te versieren. Even leek Tjerk een kans te maken, maar onder andere door een denigrerende opmerking over 'Ons Soort Mensen', zag hij zijn kans bij Ted verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nu de camera’s echter niet meer draaien, heeft Ted wél een nieuwe liefde gevonden. De, zoals ze het zelf noemt, "zwangere mannen op leeftijd” die haar gezelschap hielden in Portugal, bleken niets voor haar. Nu heeft ze een 53-jarige, twee meter lange man aan de haak geslagen. "Hij is een stuk jonger dan de gemiddelde man die mij heeft bezocht, én hij houdt van bungeejumpen”, vertelt ze aan RTL Boulevard. Ted wil op dit moment nog niet bekendmaken wie haar nieuwe liefde precies is. Zodra hij terug is uit Canada, krijgen we een foto. Wij zijn benieuwd!

Denise uit B&B Vol Liefde weigert contact met Dave: "ze blijft slecht over me praten"