Babynieuws: Married at First Sight-Chantal en Nikolai krijgt tweeling

Celebs door Elsemieke

We beginnen de week met super schattig babynieuws! Er zijn namelijk twee nieuwe Married At First Sight-baby’s geboren. Chantal en Nikolai zijn de trotse ouders geworden van een tweeling.

Babynieuws: Married at First Sight-koppel krijgt tweeling 

Begin dit jaar werd bekend dat Nikolai en Chantal in verwachting waren van een tweeling. Chantal en Nikolai leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van Married at First Sight. Eerder waren zij al ouders geworden van dochtertje Fenne, maar sinds afgelopen donderdag mogen ze zich ook vader en moeder noemen de kleine Mats en Dex. Chantal beviel op donderdag 21 juli van twee jongetjes. Ze verblijven momenteel nog in het ziekenhuis om aan te sterken, zo valt te lezen op een MAFS-fanaccount op Instagram.

Inseminatie Na een hormoontraject en inseminatie-behandeling raakte Chantal uiteindelijk op ‘natuurlijke wijze’ in verwachting van een tweeling. "Aan een relatie moet je gewoon werken, anders komt er niets van terecht.", zeiden de twee eerder over hun relatie tegen het AD. "Hoe iemand moet zijn, een ideaalbeeld schetsen. Als je dat doet, valt denk ik alles al snel tegen", aldus Nikolai.