Sylvie Meis en man wonen niet in hetzelfde huis: "zien elkaar alleen in het weekend"

Celebs door Elsemieke

Waar sommige pasgetrouwden stellen het liefst elke minuut van hun leven samen doorbrengen, is dat voor Sylvie Meis (44) wel anders. De presentatrice en haar man Niclas Castello wonen niet in hetzelfde huis. In Open Kaart met Robbert Rodenburg vertelt ze hier meer over.

Sylvie Meis en man wonen niet in hetzelfde huis: "zien elkaar alleen in het weekend"

Als Sylvia Meis in Open Kaart van Robbert Rodenburg wordt gevraagd naar het geheim van een goed huwelijk, heeft ze daar een duidelijk antwoord op. Sylvie en haar man Niclas praten vooral via de telefoon, want ze wonen niet samen. "Mijn man en ik wonen niet samen", vertelt ze. "Wij hebben sowieso een soort van modern marriage waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie." Sylvie woont in Hamburg en haar man in Zwitserland. Ondanks hun moderne aanpak zien de twee elkaar toch liefst zoveel mogelijk. "Het is wel de story of my life dat bij mij alles verspreid is. Mijn ouders wonen in België, mijn broer en zijn man wonen in Amsterdam, mijn kind in Denemarken, ik woon in Duitsland en mijn man woont in Zwitserland", zegt Sylvie.

De vrijheid hebben samen

Hoewel Sylvie al sinds 2020 is getrouwd met de liefde van haar leven, verschijnen de twee haast nooit samen in het openbaar. Niclas zegt liever in de luwte te zijn. Sylvie benadrukt in het gesprek monogaam te zijn, ondanks de vrijheid die ze elkaar geven. "Het is niet zo van: in het weekend heb ik een boyfriend", zegt ze.