Jan Versteegh kreeg trio verzoek van Bekende Nederlander

Celebs door Elsemieke

Presentator Jan Versteegh deed in zijn podcast een wel héel pikante onthulling over een bekende Nederlandse vrouw. De bekende dame en haar partner hebben Jan Versteegh in een restaurant gevraagd voor een trio. Jan vertelt over deze "ongemakkelijke ontmoeting" in de podcast De Beste Smaak van Nederland. 

Jan Versteegh kreeg trio verzoek van Bekende Nederlander

Jan Versteegh is inmiddels ruim 5 jaar getrouwd met Dieuwertje en ze hebben samen twee kinderen: Lulu Keesje en Bella Didy. In de podcast ‘De Beste Smaak van Nederland’ doet de presentator een juicy onthulling over een bekende Nederlandse vrouw, wier naam niet genoemd wordt. De vrouw in kwestie zat met haar man in hetzelfde restaurant als Jan en zijn vrouw Dieuwertje. Ze zaten wel aan een andere tafel te dineren, maar kwamen na verloop van tijd met een bijzonder - en spicy - bezoek.

Triootje met Jan Versteegh

Bij het dessert kwam de bekende vrouw met haar man bij Jan en Dieuwertje aan tafel zitten. De vrouw deed meteen een wel heel sexy voorstel. “Ja, dit is wel leuk Jan. Wij wilden jou net vragen voor een trio. En wat denk je: ‘heb je net een relatie met haar'”. Jan en Dieuwertje besluiten een beetje om de vraag heen te praten. “Wij betalen vervolgens de rekening. Zij ook. Bij het afscheid geeft de man van haar mijn vrouw een zoen op de mond en fluistert iets in haar oor. Hij zei: ‘de bal ligt nu bij jullie'”.

Foto: Jan Versteegh wordt opnieuw vader