Jaimie Vaes maakt podcast ervaringen met huiselijk geweld: "verdriet en verwarring"

Celebs door Elsemieke

Dat Jaimie Vaes er een pittig jaar op heeft zitten, is een understatement. Niet alleen brak ze met de vader van haar zoontje - rapper Lil Kleine - ook heeft ze een nieuwe liefde én zit haar carriêre als dj in de lift. Samen met LINDA.meiden heeft ze nu een podcast gemaakt over huiselijk geweld.

Jaimie Vaes maakt podcast ervaringen met huiselijk geweld: "verdriet en verwarring"

In de eerste aflevering van de podcast Hartzeer, die vandaag verschijnt via Podimo en Lindameiden.nl, is Jaimie Vaes de hoofdgast en vertelt ze over wat zij heeft meegemaakt met haar ex Lil Kleine. De serie bestaat uit vijf afleveringen en Jaimie praat daarin, samen met hulpverlener Johannes Dijkstra van expertise- en behandelcentrum Fier, met andere slachtoffers. In februari lekten deed Jaimie Vaes aangifte van mishandeling door Lil Kleine en verbrak de relatie met de rapper. Die video is haar ‘redding’ geweest, zei ze daar eerder over. "Dit was nodig om weg te gaan. Anders had hij mij waarschijnlijk weer gemanipuleerd en zou ik degene zijn geweest die sorry zegt voor zijn daden. Ik ben ervan overtuigd dat dit zo heeft moeten zijn, want nu ben ik wel los van hem gekomen.’’

Romantisch: Jaimie Vaes deelt verliefde foto met nieuwe lover

Alles opnieuw doen

Jaimie Vaes vertelt dat zij en Lío op straat stonden, van de een op de andere dag. "Ik hoef geen Chanel-kleren voor mijn kind, maar we moesten alles opnieuw kopen. Niks mocht ik meenemen, er kon nog geen luier vanaf. Hij heeft ons echt laten vallen. Dat hij laatst aangaf twee uurtjes te willen chillen met Lío gaat er bij mij dan niet in. Eerst maanden niks van je laten horen en dan dit? Dat doe je dan alleen voor Instagram, dat is geen ouderschap.’’ Inmiddels gaat het steeds beter met Jaimie en heeft ze zelfs een nieuwe vriend. "Ook al heb ik in een verknipte relatie gezeten, dat betekent niet dat ik nu geen leuke en gezonde liefdesrelatie zou kunnen ervaren.”