Ingebroken bij Sylvie Meis: dieven nemen peperdure tassen met totale waarde van 800.000 euro mee

Celebs door Jennifer

Inbrekers hadden laatst flink buitgemaakt in onze buurland Duitsland. Terwijl tv-ster Sylvie Meis (45) op van een heerlijke vakantie genoot op Ibiza, werd er namelijk ingebroken bij haar appartement in Hamburg. En dat was voor de dieven een groot succes. Ze vonden hier namelijk ook Sylvies dure tassencollectie met een totale waarde van 800.000 euro. Wow!

Ingebroken bij huis Sylvie Meis

Dat was vast even flink schrikken voor Sylvie Meis, toen ze vorige week terugkwam uit Ibiza. Daar genoot ze even van een fijne vakantie, maar helaas kwam ze vervolgens thuis in een ravage. Terwijl Sylvie op vakantie was, zagen dieven namelijk de kans om in te breken in haar appartement in Hamburg, zo schrijft het Duitse Hamburger Abendblatt. De inbraak was nog een succes ook, want ze gingen naar buiten met in ieder geval haar peperdure tassencollectie. De tassen hebben bij elkaar een totale waarde van 800.000 euro. OMG! De dieven zouden binnen zijn gekomen via het dakraam. Via een ladder en steigers kwamen ze op het dak terecht.

Hermès-tassen

De inbrekers hadden vooral één ding op het oog: Sylvies dure tassen. Grote kans dat ze op het idee zijn gebracht door een Instagrampost van Sylvie zelf. Een tijdje terug plaatste ze namelijk een foto van zichzelf voor een grote kledingkast vol mooie handtassen. Tijdens de inbraak hebben de dieven al haar Hermès-tassen meegenomen, die per stuk tussen de 10.000 en 25.000 euro kosten. Daarnaast zouden ze ook een limited edition Hermès Birkin Bag hebben gestolen, die 100.000 euro waard is. Wow! Overigens hadden de dieven het niet puur op de tassen gemunt. Ze hebben namelijk verder ook nog wat sieraden meegenomen.

De Duitse rijksrecherche doet momenteel onderzoek naar de inbraak.

Lees ook: Wow: Zoon van Sylvie Meis is de kopie van zijn moeder