Bibi Breijman: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Bibi is zangeres, vlogger en presentatrice. In Nederland kreeg ze vooral naamsbekendheid door haar deelname aan het tv-programma Oh Oh Cherso van RTL 5.

Over Bibi Breijman

Volledige naam
Bibi Breijman
Geboortedatum
6 juli 1991 (leeftijd 33 jaar)
Geboorteplaats
Zoetermeer
Huidige woonplaats
 Hilversum
Relatiestatus
Bibi is samen met Waylon.

Achtergrondinformatie

In 2010 werd Bibi bekend in Nederland door haar deelname aan het tv-programma Oh Oh Cherso op RTL 5. In 2011 volgde ook nog een tweede seizoen, onder de naam Oh Oh Tirol én ook was ze datzelfde jaar te zien in het laatste seizoen van Oh Oh Cherso. Nice to know: ze was in die periode bekend onder haar bijnaam Kabouter.

Jeugd

Bibi werd geboren in Zoetermeer en groeide op met gescheiden ouders. Ze groeide op in Den Haag bij haar moeder. Later kwamen daar ook nog een halfbroer en halfzus bij.

Carierre

Na het televisie-programma Oh Oh Cherso, deed Bibi van alles en nog wat. Zo bracht ze met haar mededeelnemers van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol twee singles uit. Ook was ze te zien in programma’s als De Nationale IQ Test, Echte meisjes op zoek naar zichzelf en Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans.

In 2014 was Bibi kort te zien in The Voice of Holland waar ze niet door de Blind Auditions wist te komen. Daarna besloot ze een andere weg in te slaan en begon met het maken van video's over mode, beauty en haar eigen leven op YouTube. In 2016 verscheen Bibi samen met Lizzy van der Ligt als presentatrice in het RTL-programma Katwalk. Een jaar later verscheen ze in het RTL 4-zangprogramma It Takes 2. Bibi kwam in het team van zanger Waylon en wist uiteindelijk te winnen Dankzij het winnen van It Takes 2 was ze drie dagen te zien in Ahoy tijdens de concertreeks van Waylon. Ook vormde ze dat jaar samen met Thomas van der Vlugt, bekend van StukTV, een team in Roadtrippers 8 Friends. In 2020 werd ze de winnaar van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.

Vermogen Bibi Breijman

Het eigen vermogen van Bibi Breijman is ongeveer € 54.700.

Instagram Bibi Breijman

Bekend van

Waylon

Sinds november 2017 heeft Bibi een relatie met de Nederlandse zanger Waylon, bij wie ze in het team zat van het RTL-tv-programma It Takes 2. In november 2018 werd hun dochter geboren. In 2022 werd zoontje Chester. Het stel was veel in het nieuws het afgelopen jaar omdat Waylon bekende vreemd te zijn gegaan. Hij ging vreemd in de periode dat Bibi zwanger was van hun tweede kindje.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Bibi Breijman

Hoeveel schelen Bibi en Waylon?

Bibi en Waylon schelen 11 jaar in leeftijd.

Waarom zit Bibi in een rolstoel?

Vanwege bekkeninstabiliteit belandde Bibi tijdens haar zwangerschap in een rolstoel.

Wie is de vader van Bibi?

De vader van Bibi is Raymond Breijman.

Is Bibi Breijman Duits?

Bibi komt uit een Indisch gezin. Haar opa en oma van vaders kant zijn Indisch, en ook de Indonesische moeder van haar opa heeft ze nog goed gekend.

Hoe lang is Bibi Breijman?

Bibi is 1.55 m lang.

Heeft Bibi zussen of broers?

Bibi heeft één halfbroer en één halfzus.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress