Bibi Breijman geeft voorproefje van eerste eigen album: "3,5 jaar geleden begonnen"

Celebs door Jennifer

Dat Bibi Breijman goed kan zingen, dat wisten we al dankzij het tv-programma It Takes Two. Alleen lijkt het alsof ze daarna niets meer heeft gedaan aan haar muziekcarrière. Of toch wel! Blijkbaar is Bibi namelijk al sinds de coronapandemie bezig met eigen muziek en eindelijk deelt ze een voorproefje van haar eerste eigen album.

Bibi Breijman eigen album

Ooit kreeg Bibi Breijman binnen no time een hoop bekendheid door het populaire tv-programma Oh Oh Cherso, maar inmiddels heeft ze een heel eigen persoonlijkheid gecreëerd en een grote fanbase. In de tussentijd heeft ze namelijk onder andere laten zien, hoe goed ze ook kan zingen. Zo heeft ze het tweede seizoen van het muzikale tv-programma It Takes Two gewonnen samen met haar coach Waylon, waarvan ze vervolgens ook het hart veroverde. Aww! Hoewel ze gigantische downs achter de rug hebben, gaat het momenteel wel weer goed met het koppel en genieten ze samen van hun dochtertje Teddy en zoontje Chester. Al zijn ze blijkbaar ook allebei lekker bezig in de muziekbusiness. Op Instagram deelt Bibi namelijk eindelijk een voorproefje van haar eerste eigen album. Ja, eindelijk, want blijkbaar is ze al 3,5 jaar ermee bezig! "Nu is mijn album bijna in 't gehoor!!!" schrijft ze onder de video.

Nederlandstalig

In het voorproefje horen we vooral Nederlandstalige teksten voorbijkomen, dus het lijkt erop dat ze bij haar moedertaal blijft. Al noemt ze de recap haar muzikale zoektocht, die dus zo'n drie jaar geleden is begonnen. Tijdens de lockdown in coronatijd heeft ze een heleboel schrijfsessies gedaan en inspiratie opgedaan voor eigen liedjes, onder andere uit haar pony (just kidding). Daarnaast heeft ze ook oude songteksten samengevoegd aan nieuwe melodieën.

Grote kans dat deze songteksten erg persoonlijk zullen zijn, zo schrijft ze: "Het delen van je gevoel met mensen die je net kent." Interesting. Zullen we dan misschien ook nummers krijgen, die zijn geschreven na het vreemdgaan van haar lover? Hoe dan ook heeft ze wel de juiste mensen om zich heen verzameld. Mogelijk onder andere haar partner Waylon, die in ieder geval haar grootste supporter is. "You go momma!" reageert hij met twee hartjes. Daarnaast zien we in de video zangeres Sophia Kruithof voorbijkomen, bekend van The Voice Of Holland, en muzikant Kevin Patrick Schoonheijm. Hij heeft onder andere samengewerkt met artiesten als Nielson en Sera. We zijn benieuwd! Wanneer haar album uitkomt, dat is nog onbekend.

Lees ook: Matchy matchy: Bibi Breijman deelt schattige foto’s met zoontje Chester