Wil je zien: fans van Lewis Capaldi enthousiast door verrassingsbezoek zanger bij concert The Vamps

Celebs door Jennifer

De fans van singer-songwriter Lewis Capaldi zagen dit écht niet aankomen (en wij ook niet trouwens). Toch kwam Lewis gisteravond ineens uit het niets het podium op gerend bij een concert van de Britse popgroep The Vamps. Wát? En hij liet vervolgens zelfs nog even een klein beetje zijn stem horen. Een klein beetje maar, hoor. Beter iets dan niets!

Lewis Capaldi op verrassingsbezoek bij concert The Vamps

Het was in eerste instantie gewoon een concert van de Britse popgroep The Vamps. Op woensdagavond waren ze de hoofdact tijdens een concert in de Kew Gardens in Londen. Dat is voor de fans van The Vamps al memorabel genoeg, omdat de Kew Gardens een prachtige plek is dat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Maar het wordt vervolgens nóg beter voor The Vamps-fans, die daarnaast ook dol zijn op de muziek van singer-songwriter Lewis Capaldi. Zelf heeft Lewis sinds twee weken een pauze van zijn eigen tournee, maar dat betekent niet dat hij geen andere concerten bezoekt. Zo maakte hij afgelopen woensdag ineens een verrassingsbezoek bij het concert van The Vamps. En daar zong hij zelfs een klein beetje mee met de band. OMG!

Het is overigens niet heel gek, dat Lewis kiest voor een concert van The Vamps. Zo mocht leadzanger Brad Simpson zijn cover van Drivers Licence op het album plaatsen van Lewis. En nu krijgt Lewis dus even een momentje tijdens hun performance van Risk It All. De cirkel is weer rond!

Tournee op pauze

Zoals gezegd zong Lewis ook een heel klein beetje mee met The Vamps, maar het was vooralsnog een snelle blik on stage. Al waren de fans alsnog wel helemaal door het dolle heen. Snappen we wel! Twee weken leek het er namelijk op dat Lewis voorlopig volledig uit de schijnwerpers zou stappen. Toen vertelde hij op Instagram, dat hij tijdelijk een pauze neemt van zijn tournee. Lewis wil zich namelijk meer focussen op zijn Gilles de la Tourette en leren hoe hiermee om te gaan. Zijn laatste optreden tijdens Glastonbury was voor hem de druppel. Na zijn 'misser' op het podium van Glastonbury, waar zijn fans het nummer moesten overnemen als het ware, wist hij het zeker. Hij moet meer tijd besteden aan zijn fysieke én mentale gezondheid. Hopelijk gaat het 'm goed af!

Lees ook: Lewis Capaldi zet tournee op pauze vanwege gezondheidsproblemen: "kom zo snel mogelijk terug"