Jaimie Vaes geeft reactie na mishandeling door Lil' Kleine: "ik ben oké"

Celebs door Elsemieke

Jaimie Vaes heeft er een heftig weekend opzitten. Jaimie kwam in het nieuws nadat er zondag camerabeelden op het juicekanaal Life of Yvonne waar op te zien zou zijn hoe haar partner Lil Kleine haar mishandelt. Inmiddels heeft ze voor het eerst iets van zich laten horen.

Lil Kleine in Amsterdam gearresteerd op verdenking van mishandeling vriendin

Zo gaat het nu met Jaimie Vaes na mishandeling door Lil Kleine

Hoewel Lil Kleine afgelopen week nog is veroordeeld door de rechter vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zit de zanger sinds zaterdag weer op het bureau. Dit keer voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In de video zou te zien zijn dat Lil Kleine Vaes aan haar haren uit een auto trekt en mogelijk haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Het is niet bekend of het in de video daadwerkelijk om het koppel gaat en wanneer deze beelden zijn gemaakt.

Gestoorde mensen

Jaimie Vaes stuurde roddelvlogger Farja Farvardin een bericht via Instagram. Op de vraag of ze oké is, antwoordde Vaes bevestigend en zei ze: "Mensen zijn zo intens gemeen en gestoord." Het is niet duidelijk over wie ze het in haar bericht heeft.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zo zag Jaimie Vaes eruit vóór plastische chirurgie