Nice! B&B Vol Liefde-Debbie neemt Suus aan als hulpkracht: "geadopteerd door Can Portell familie"

Celebs door Jennifer

In het populaire tv-programma B&B Vol Liefde zijn afgelopen seizoen niet alleen een aantal liefdesmatches ontstaan. Zo zagen we eerder hoe Leendert en Tamara vrienden zijn geworden, maar ook Claudia en Walter die elkaar helemaal hebben gevonden binnen de spirituele wereld. Nu blijkt het programma ook goed voor nieuwe werknemers. De kleurrijke Debbie heeft kortgeleden namelijk een nieuwe hulpkracht aangenomen en het is niemand minder dan de sick en nice Suus!

Suus nieuwe hulpkracht van Debbie uit B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde leerden de kijkers Suus kennen als de energieke vrijgezel, die het hart van Bram in Zweden probeerde te veroveren. Alleen was ze wel de jongste van alle singles in zijn Bed & Breakfast, waardoor ze eigenlijk toch wel een kleine achterstand had. De andere vrijgezellen waren namelijk meer van zijn leeftijd en klikten daardoor net wat beter op liefdesvlak. Toch was ze wel wat teleurgesteld, toen ze uiteindelijk naar huis werd gestuurd. Ze vond het vooral jammer, dat zij hemzelf moest vragen of het nou wat zou worden.

Inmiddels lijkt ze een hele nieuwe weg te zijn ingeslagen. Ze vertrekt namelijk naar Spanje voor een nieuwe baan. En deze baan heeft ze gekregen in de Bed & Breakfast van niemand minder dan Debbie. Yep, in 123Ole B&B Can Portell, de B&B van Debbie die momenteel een droomkoppel vormt met de loyale Paul. Op Instagram schrijft Suus enthousiast: "Geadopteerd dor de Can Portell familie. Erg stoked om hier te werken."

Welke functie?

Wat Suus nu precies gaat doen in de B&B van Debbie, is nog onbekend. Al weten we door het realityprogramma, dat Suus in ieder geval groene vingers heeft. Zo deed ze het erg goed in de moestuin van Bram. Daarnaast is ze een kok. Alleen of ze deze baan dus ook mag uitvoeren, weten we nog niet. Debbie wordt namelijk door haar deelname aan B&B Vol Liefde ook overspoeld met boekingen. Naar eigen zeggen heeft ze ook moeite om alles te beantwoorden, zo vertelde ze in B&B De Podcast. "Ik krijg ze nog niet beantwoord. Ik ben te druk nu met het hoogseizoen," zei ze destijds. Wie weet heeft ze daarom de hulp van Suus ingeschakeld.

Lees ook: