Huh? B&B Vol Liefde-Tamara deelt foto's samen met Leendert (en kijkers zijn in de war)

Media door Rochèll

Dat B&B Vol Liefde-Tamara en Martijn geen match zijn op romantisch vlak werd al snel duidelijk. Na een gezellige tijd sloeg in Thailand de sfeer plotseling om, waarna Tamara met veel woede op het vliegtuig naar Nederland stapte. Helaas, geen ware liefde. Inmiddels zijn we al een tijdje verder en deelt Tamara een nieuwtje op TikTok. Ze is namelijk op bezoek bij Leendert, een van de andere B&B-eigenaren, en kijkers zijn he-le-maal in de war van deze onverwachte wending.

B&B Vol Liefde: Tamara en Leendert

Op TikTok deelt Tamara meerdere foto's van haar bezoek aan Leendert. Allereerst een foto van haarzelf met hond Noa, met daarna een foto van Leendert. Bij de post schrijft ze: "leendert #noa #tam #was een gezellige dag #chambres". Aan de reacties te zien zag niemand deze combinatie aankomen. Zo reageert een volger: "wat gebeurt hier nou!". Iemand anders reageert: "PLOT TWIST".

Ook interessant: Yes! Vanaf deze datum is B&B Vol Liefde: De Reünie te zien

Het bezoek van Tamara aan de Franse B&B van Leendert kan natuurlijk puur vriendschappelijk zijn, maar toch zijn kijkers in de war. Want hoe leuk zou het zijn als de vonk tóch overslaat tussen de twee? Spannend!

Je bekijkt de TikTok van Tamara hier.

bbvolliefde tamara leendert