B&B Vol Liefde-Olof over populariteit bij kijkers: "ik vind het allemaal prima"

Media door Rochèll

Wie B&B Vol Liefde kijkt, weet ongetwijfeld wie Olof is. En wie niet naar B&B Vol Liefde kijkt, kent hem waarschijnlijk ook. Als er één deelnemer is waar veel over wordt gesproken op sociale media, dan is hij het wel namelijk. Gelukkig in positieve zin. Heel Nederland is fan van de vrijgezelle man, met zijn uitspraken als 'ik vind het prima' en 'niks mis mee'. In een video van RTL laat Olof weten wat hij van al deze aandacht vindt.

B&B Vol Liefde-Olof

De 75-jarige Olof is op bezoek bij B&B-eigenaresse Marian, in Portugal. Op gebied van romantiek gaat het niet zo voorspoedig, maar dat betekent niet dat hij niet geliefd is. Sterker nog: iedereen voor de buis is gek op Olof. De laatste weken gingen er heel wat video's viral waarin uitspraken van hem te zien waren. Zo plaatste RTL ook een video, met daarin een compilatie van Olof's uitspraken.

Ook interessant: Vanaf deze datum is B&B Vol Liefde: De Reünie te zien

Niks mis mee

RTL zocht Olof op en vroeg hem wat hij van al die aandacht vindt. "Ja het is een beetje een stopwoordje van mij geworden, niks mis mee", lacht Olof. "Maar de mensen vonden het wel grappig. Alle mensen die ik tegenkom op straat, die kunnen daar om lachen."

Dat de compilatievideo al meer dan 1 miljoen keer is bekeken? "niet normaal", aldus Olof.

Zie hieronder de reactie van Olof:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)