Weinig animo voor dans met B&B Vol Liefde-Walter en Joy op Schiphol: "Er was niemand"

Media door Rochèll

Wie zin had om een dansje te wagen met Walter en Joy uit B&B- Vol Liefde, kreeg daar vanochtend de kans voor. Maar hoewel heel Nederland iedere avond voor de buis zit om weer een aflevering te kijken, bleek er weinig animo te zijn voor een dansje met de deelnemers. BN'ers Loiza Lamers en Hugo Kennis waren wél aanwezig. "Er was niemand. Ik heb me echt geschaamd", aldus Loiza.

Dansen met Walter en Joy uit B&B Vol Liefde

Het huidige seizoen van B&B Vol Liefde loopt alweer bijna tegen z'n einde, maar gelukkig nog niet helemaal. De liefde moet namelijk nog zeker opbloeien, al zien we wel steeds meer vonkjes. Daarnaast gaat het dit seizoen ook veel over spiritualiteit, vooral in de Bed & Breakfast van Walter. Hij doet graag een dansje en het liefst ook met zijn toekomstige partner. Gisteren riep hij echter juist kijkers op om lekker met hem mee te dansen. Ook Joy gaf aan aanwezig te zijn.

Loiza Lamers en Hugo Kennis dansen op Schiphol

Vanochtend reden Loiza Lamers en Hugo Kennis samen naar Schiphol, om daar te kunnen dansen met de deelnemers. "Wij zijn namelijk best wel fan, net als heel Nederland, van B&B Vol Liefde", aldus Hugo. "Ik krijg al kriebels in m'n zonnevlecht", zegt Loiza lachend. Op locatie blijkt er vooral veel pers te zijn. Ze twijfelden om terug te keren naar de auto, maar besloten toch te gaan. Het was wat ongemakkelijk, maar "het was wel leuk", aldus Loiza.

Op de Instagram Stories van Loiza Lamers en Hugo Kennis bekijk je de beelden.