Simone verlaat in tranen Portugese B&B van Martijn: "hij gaat spijt krijgen"

Media door Elsemieke

Martijn heeft in de aflevering van B&B Vol Liefde gisteren een lastige beslissing gemaakt. Simone moest naar huis en dat leverde heel veel tranen op. Vooral ook bij zijn ouders en bij Marian. Op Instagram schrijft de B&B-manager er een emotioneel bericht over.

B&B Vol Liefde-Martijn stuurt Simone naar huis

Martijn heeft een moeilijke keuze gemaakt in de aflevering van woensdagavond van B&B Vol Liefde. Simone moet naar huis, ondanks haar sterke gevoel voor hem. Het zorgt voor een flink tranendal in Portugal. Zowel bij zijn ouders, Marian en bij Martijn zelf. “Ik merk bij jou dat jij het hier erg leuk hebt en dat je mij ook heel erg leuk vindt. Dan was ik gisteren aan het surfen en merkte ik: Marian is ook wel heel erg leuk dus het werd best een beetje lastig. Ik heb het daar moeilijk mee, want ik ben er aan gewend dat jij er bent.” Simone is van slag dat ze moet vertrekken, maar ze begrijpt Martijn wel. “Ik hoopte het uiteindelijk niet, maar ik moet zeggen omdat hij het eruit gooide, viel er bij mij ook een last van mijn schouders en voelde het als een opluchting en die had ik ook niet zien aankomen.”

Cadeautje

"Ik heb zelden zo'n zachtaardig en wijs persoon mogen ontmoeten en prijs mezelf gelukkig dat wij nog steeds vrienden zijn”, vertelt Martijn. “Ik hoop dat voor jou de ware binnenkort je leven komt binnenwandelen! Je verdient niets minder dan de perfecte, lieve man!” Simone laat iedereen verdrietig achter als ze vertrekt, vooral de ouders van Martijn. Wel heeft ze nog een cadeautje achtergelaten voor Martijn: een sportbroekje en een briefje. Simone zegt tijdens haar vertrek nog: “Ik denk dat Martijn wel spijt gaat krijgen.” Martijn heeft een bericht op Instagram geplaatst. “Als ik de aflevering kijk, laat het me niet koud. Lieve Simone, dankjewel dat je mij geschreven hebt. Je was de eerste en samen ervaarden we hoe het is met camera’s, zendertjes, de hele dag door. Je was al zo snel een deel van het geheel, alsof je hier al jaren rondliep.”