Kijkers vinden het niet leuk dat deze twee Echte Meisjes het programma moeten verlaten

Media door Zita

We genieten al een paar aflevering volop van het legendarische programma Echte Meisjes In De Jungle. Kandidaten uit het vorige seizoen, zoals Louisa Janssen, Michella Kox en Esmee Ipema, zien we weer in dit programma. Ook nieuwe kandidaten wagen zich aan aan deze strijd in de jungle, zoals Famke Louisa, Shirley Cramer en Lesley Versprille. In de nieuwste aflevering verlaten twee deelnemers het programma en veel kijkers zijn het hier niet mee eens.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Echte Meisjes In De Jungle

We noemden het al even kort wie er onder anderen in dit seizoen zitten. Aanvullend hierop doen ook Deveny Sooda, Michelle Loots, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Vonneke Bonneke, Kelly van der Veer en Imen Dire. Een legendarische groep als je het ons vraagt. Imen moest vorige aflevering het programma verlaten. Dit kwam doordat hun team had verloren en Esmee (de teamcaptain) de zwakste van het team, de Brokopondo Babes, moest opschrijven. Ze was niet per se de zwakste volgens Esmee, maar ze had de minste klik met haar. In plaats van Imen, sloot Vonneke aan bij dit team.

Spanning in de groep

In het team waar Michella Kox de teamcaptain is, de Sranang Sweeties, heerst vanaf dag 1 al een gespannen sfeer in de groep. We live for that drama, maar waar het begint als kleine discussies, loopt het uit tot treiter gedrag binnen de groep. En dan voornamelijk vanuit Michella en Louisa richting Deveny en Shanta.

Onverwachte stemronde

Presentator Valerio komt voor beide teams met een verrassing, namelijk een onverwachte stemronde. Iedereen (behalve Michella en Vonneke) mogen een stem uitbrengen op wie zij vinden dat ze het programma moeten verlaten. Michella en Vonneke mogen niet stemmen, omdat Michella immuniteit had en Vonneke nog maar één nacht in de jungle was. Door de spanning in het team van de Sranang Sweeties, is het al snel duidelijk dat of Louisa of Deveny het team moet verlaten. Uiteindelijk is het Louisa die het programma moeten verlaten. Ze noemt de anderen uit het team ‘slangen’ (behalve haar BFF Michella natuurlijk). Deveny, Shanta en Famke zijn blij dat Louisa naar huis moet. Er ontstaat nog een fikse ruzie tussen Famke en Louisa voordat Louisa vertrekt.

In het team van de Brokopondo Babes moest er helaas ook iemand naar huis. In dit team spande het tussen Kelly en Lesley. Uiteindelijk kreeg Lesley de meeste stemmen en was zij degene die het programma moest verlaten. Dit betekende dat BFF’s Shirley en Lesley niet meer samen zijn, wat voor de nodige traantjes zorgt.

Kijker zijn het er niet mee eens

Dat Louisa en Lesley het programma moesten verlaten, valt bij veel kijkers niet in goede aarde. Bij veel kijkers in Louisa namelijk dé favoriet van het programma. Kijkers denken dat Michella de oorzaak is dat Louisa eruit is, omdat Michella Louisa meetrekt in haar negatieve gedrag. “Ik kijk niet meer”, zeggen kijkers.