Yes! Vanaf deze datum is de nieuwe realityserie met 'Echte Meisjes' Michella & Louisa te zien

Media door Jennifer

Als je dol bent op realityseries, dan is de kans groot dat je Michella Kox en Louisa Janssen wel kent. Michella en Louisa waren echte besties, toen ze meededen aan het laatste seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. En nu komen ze dus met een heel eigen Videoland-serie Michella en Louisa Werken Mee, waarvan de releasedatum inmiddels bekend is. Goed nieuws: je hoeft niet lang te wachten!

Videoland-serie met Michella en Louisa

Toen het nieuws bekend werd van de nieuwe realityserie met Michella Kox en Louisa Janssen, werden ook wij heel enthousiast. De naam van de nieuwe Videoland-serie, Michella en Louisa Werken Mee, zegt eigenlijk al genoeg over de inhoud. In dit nieuwe realityprogramma gaan de twee realitysterren aan het werk bij bedrijven, die moeite hebben om nieuw, geschikt personeel te vinden. Of Michella en Louisa de meest geschikte personen zijn, dat moeten we nog maar eens zien. Maar als je Michella en Louisa ook maar een beetje kent, weet je dat het gegarandeerd een hoop hilarische taferelen oplevert. Eerder vertelde Louisa in een interview met RTL Boulevard, na de bekendmaking van het nieuwe realityprogramma: "Mensen zeiden op social media: deze moeten wel echt de nieuwe Geer en Goor worden."

Releasedatum

In datzelfde interview met Boulevard gaf Louisa ook aan, dat Michella misschien wel stront zou moeten scheppen. Dat zou geniaal zijn! We kunnen nu al niet wachten, maar gelukkig hoeft dat ook niet te lang. De twee 'Echte Meisjes' hebben inmiddels de releasedatum van Michella en Louisa Werken Mee bekendgemaakt. Vanaf maandag 17 juli kunnen we genieten van de nieuwe realityserie met Michella en Louisa. Dan verschijnt de eerste aflevering op streamingdienst Videoland. Oeh! In een recent interview met Boulevard zegt Louisa: "Dit wil jij zien!" Ook heeft ze een boodschap voor mensen, die nog geen fan zijn van het duo. "De mensen die nog geen fan zijn, worden in één klap fan," zegt ze, waaraan Michella toevoegt: "Honderd procent! Kan niet anders."

Lees ook: Echte Meisjes in de Jungle-Michella Kox overweegt plastische ingreep: "schijtziek van"