Tatum Dagelet verleidt Rick Brandsteder tot sexy fotoshoot in Het Perfecte Plaatje: "je ziet echt niet je plassertje"

Media door Jennifer

In het populaire tv-programma Het Perfecte Plaatje Op Reis zien we wekelijks, hoe een aantal BN'ers proberen hét perfecte plaatje te maken. Dit seizoen doen ze dat in Zuid-Afrika, waar we onder andere presentatoren Rick Brandsteder en Tatum Dagelet zien shinen met een camera. Vooral laatstgenoemde zorgt vaak voor opvallende momenten, ook nu weer als Tatum de knappe Rick het bed in probeert te krijgen. Excuse us?

Tatum en Rick in Perfecte Plaatje Op Reis

Tijdens het huidige seizoen van tv-programma Het Perfecte Plaatje Op Reis hebben ze weer een aantal leuke BN'ers gestrikt. Inmiddels zijn er van de hele groep nog maar vier mensen over en komt de finale in zicht. Wie het beste is, weten we nog niet. Maar wel dat presentatrice Tatum Dagelet één van de opvallendste kandidaten is. In het verleden was ze onderdeel van het tv-programma Brutale Meiden en ook nu laat ze nog steeds zien hoe brutaal ze is. Zo ging ze eerder al topless voor een fotoshoot met mede-kandidaat Numidia. Dat ze van een beetje naakt houdt, hadden we toen dus al door.

Nou, nu is het niet Tatum die zich letterlijk blootgeeft. Deze keer heeft ze haar andere mede-kandidaat Rick Brandsteder ingeschakeld voor een fotoshoot en daarbij maakt ze even flink gebruik van zijn goede looks. Het helpt wel mee dat het goed klikt tussen Tatum en Rick. Daarnaast moest Rick iets goedmaken met haar, nadat het een klein beetje was misgegaan tijdens de vorige shoot van Tatum op een boot. Ze bleek minder goed tegen een boottochtje te kunnen, dan zij en Rick dachten.

Sexy fotoshoot

In eerste instantie hoopt Tatum Rick te kunnen pesten, wanneer ze een kleur moet kiezen. Ze hoopt de favoriete kleur van Rick voor zijn neus weg te kapen, maar dat blijkt uiteindelijk niet zo. Daarnaast worden ze vervolgens ineens gekoppeld aan elkaar. De kandidaten doen de tweede fotoshoot namelijk in duo's en of course blijken Tatum en Rick een duo. "De man die mij pest sinds aflevering één," zegt Tatum zogenaamd teleurgesteld. "De man die mij saboteert sinds aflevering één..." Tja, 'het lot' wilde dit blijkbaar en wij houden ervan. Rick is wel erg blij, dat hij is gekoppeld aan de knappe Tatum. Al is zij stiekem ook niet ontevreden.

Ze wordt namelijk toch wel enthousiast en weet meteen één ding zeker: Rick moet naakt. "Ja, kom op jongens," zegt Tatum tegen de camera. "We zitten al in aflevering zes. Nu kan ik Rick wel in bed lullen." Of Rick dit ook daadwerkelijk wilt, weet hij eerst niet zeker. "M'n oma kijkt ook," is zijn excuus. Het lukt haar toch wel om hem om te praten. Ze overtuigt hem er ook van, dat de kijkers écht niets zullen zien. "Je ziet echt niet je plassertje," zegt ze, waarna Rick reageert: "Maar die zie je snel, hoor." Oh la la.

Geen halve finale voor Tatum

Vooral Tatum zorgt uiteindelijk voor een hilarische fotoshoot met Rick als haar knappe model. Tijdens de fotoshoot moet ze zich inhouden om niet té schunnige opmerkingen te maken. "Jaaa! Heel gei... goed," roept ze enthousiast, terwijl ze kiekjes maakt van een halfnaakte Rick in bed. Hij draagt enkel en alleen een klein handdoekje. In eerste instantie wilde hij een grotere handdoek, maar helaas werd het twee tegen één dankzij de helpende, professionele fotograaf. Aww, arme Rick! Maar ook: lucky us. *wink*

Helaas voor Tatum haalt ze de halve finale van Het Perfecte Plaatje Op Reis niet met haar sexy foto van Rick. Volgens de jury is haar foto te slordig en heeft ze daarnaast ook de verkeerde setting gekozen, als het gaat om een advertentie voor een mannenparfum. Oeps. Nou ja, we hebben in ieder geval om haar kunnen lachen!

het perfecte plaatje op reis tatum dagelet rick brandsteder sexy fotoshoot

Lees ook: Team van Kopen Zonder Kijken vindt droomhuis voor Tessa en Sicco: "boven verwachting"