Wow! Kees van der Spek spot crimineel in Het Perfecte Plaatje: "verbijstering en hilariteit"

Media door Jennifer

Grote kans dat de meeste kijkers van Het Perfecte Plaatje vooral letten op de bekende fotografen en mooie landschappen van Zuid-Afrika, waar het zich dit seizoen afspeelt. Alleen keek tv-maker Kees van der Spek gisteren toch met een iets scherper oog. Zo spotte hij ineens een voor hem oude bekende in de nieuwste aflevering van Het Perfecte Plaatje. Wow!

Crimineel gespot in Het Perfecte Plaatje

Zoals elke week keken er weer een hoop mensen naar de nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje op Reis. Dit seizoen zien we hoe een groep BN'ers, waaronder Rick Brandsteder en Leonie ter Braak, de mooiste kiekjes schiet in Zuid-Afrika. Waarschijnlijk letten de meeste kijkers daarbij vooral op de BN'ers en de prachtige locaties. Daardoor is de kans groot, dat je gisteren de crimineel op de achtergrond totaal gemist hebt. Wacht, wát?

Op Instagram deelt presentator Kees van der Spek, hoe hij gisteren ineens een oude bekende spotte in de aflevering. Blijkbaar werd er geloerd op fotograaf Rick door een (voormalige) overvaller. OMG! Een aantal jaar geleden werd de desbetreffende persoon, een gewapende overvaller, opgepakt door Kees in zijn tv-programma Oplichters Aangepakt. What the...

Gewapende overvaller

Of de 'bekende' crimineel tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje nog steeds een gewapende overvaller was, weten we niet. Maar het is natuurlijk wel bizar, dat Kees hem nu ineens weer in het wild spot in Zuid-Afrika. In 2020 pakte hij de overvaller namelijk hardhandig op, waarvan de beelden ook in zijn Instagrampost te zien zijn. "Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje keken," schrijft hij erbij. "Tijl Beckand en Rick Brandsteder gaan hier in Kaapstad door het oog van de naald." Op de oude beelden zie je hoe Kees de gewapende overvaller overmeesterde. "This man is a very dangerous man," hoor je hem nog zeggen. Diverse bekende volgers van Kees reageren enthousiast en verbaasd op zijn bericht. "Wat ben je toch een eindbaas," schrijft Freek Vonk en Chantal Janzen moet vooral heel erg lachen. Ook fotograaf William Rutten, jurylid uit Het Perfecte Plaatje, heeft het bericht gezien en reageert alleen met een verbaasde emoji.

Het lijkt het er dus op, dat de overvaller inmiddels weer vrij rondloopt. Wij voelen een vervolg aankomen van de Oplichters Aangepakt-aflevering! *wink*

Lees ook: Heftig: man in Oplichters Aangepakt is duizenden euro's verloren door geloof in nep-erfenis