Samantha Jones is back! Kim Cattrall tóch te zien in nieuwe seizoen van spin-off And Just Like That

Media door Jennifer

De fans van Sex And The City kunnen bijna genieten van een nieuw seizoen van de SATC-spin off And Just Like That. Helaas wel zonder Samantha Jones... nou ja, dat dachten we. Variety laat nu namelijk weten, dat Samantha tóch te zien zal zijn in seizoen twee. OMG!

Samantha Jones in spin-off And Just Like That

Sex And The City-fans worden nog steeds getrakteerd op nieuwe content van hun favoriete vrouwen uit New York. Na een fijn eerste seizoen van de SATC-spin off kunnen we vanaf 22 juni weer genieten van nieuwe afleveringen. Dan staat seizoen 2 van And Just Like That eindelijk op HBO Max. Yes!

Het zal wel een iets ander seizoen worden, aangezien Chris 'Mr. Big' Noth deze keer ontbreekt. Hij heeft een aantal beschuldigingen aan zijn broek hangen wegens seksueel misbruik en is dus niet meer welkom op de set. Maar gelukkig hebben we ook goed nieuws gekregen! Zo dachten we dat Kim 'Samantha Jones' Cattrall ook niet te zien zou zijn in seizoen twee, aangezien zij en Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) niet lekker samengaan. Maar nu blijkt dat Samantha tóch te zien is in het tweede seizoen. Wát?

Geen echte reünie

Het tijdschrift Variety meldt dat Samantha alsnog te zien is in het tweede seizoen van And Just Like That. Alleen moet je nu niet al te enthousiast worden. Het was namelijk geen echte reünie tussen de acteurs. Volgens bronnen van Variety gaat het om slechts één scène in één aflevering, waarin personage Carrie belt met Samantha. Actrice Kim zou de opnames van dit telefoongesprek in haar eentje hebben opgenomen. Ze had dus geen contact met de andere actrices en zelfs niet met de bedenker van de serie, Michael Patrick King. Nou ja, we zijn allang blij dat ze iéts heeft bijgedragen. We kunnen alsnog niet wachten!

Lees ook: Chris Noth geschrapt uit And Just Like That... vanwege beschuldigingen seksueel misbruik