Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Media door Roos

Goed nieuws voor fans van het RTL 4 programma Het Perfecte Plaatje. Inmiddels zijn alle deelnemers van het derde seizoen namelijk bekendgemaakt en we moeten zeggen, het wordt een gezellige bende! Vandaag zijn ook direct de eerste opnames gestart, dus mocht je willen figureren in een kiekje, get your ass to Utrecht!

Acht deelnemers

De BN'ers die dit seizoen tot het uiterste zullen gaan voor dat ene perfecte kiekje zijn: Ryanne van Dorst, Marlijn Weerdenburg, Ruben van der Meer, Mari van der Ven, Lieke van Lexmond, Herman den Blijker, Patty Brard en Jim Bakkum. De acht BN'ers zullen onder begeleiding van Tijl Beckand de strijd aangaan voor de felbegeerde titel. 

Inmiddels zijn de opnames van het programma van start gegaan in de stad Utrecht. De deelnemers kregen de opdracht om portretten van elkaar te schieten in de Domstad. Het belooft weer een spannende strijd te worden. Wie gaat er kijken? 

 

Vandaag begint dan de eerste echte opnamedag van Het Perfecte Plaatje. In 2005 heb ik ooit de eerste Dancing With The Stars gewonnen, maar moet eerlijk zeggen dat ik in de jaren daarna niet zoveel meer had met de ‘BN’er’ programma’s. Maar toen kwam dit programma en zag ik dat ik écht een passie door zou kunnen ontwikkelen. Dit wilde ik zó graag doen. Vorig jaar zou ik al mee doen, maar kon toen helaas niet vanwege agenda, dus toen ze me dit jaar weer belden was ik heel blij. Ik heb veel zin in dit avontuur en ben heel benieuwd of ik me staande hou. Misschien lig ik er de eerste aflevering wel uit 😂. Jullie gaan het allemaal dit najaar zien. Ik zal de komende tijd dus heel veel beelden schieten, en alles wat ik kan delen zet ik op @JimbakkumPhotography. Een pagina die ik even vrijblijvend heb aangemaakt om mijn foto’s op te zetten. Ook al heeft de pagina nu al bijna 2000 volgers. No pressure. 😳Deze foto is van gisteren. Mijn kleine ‘Heidi’ op de trampoline 👧🏼 Trots! 📷 @HetPerfectePlaatjeRTL @TalpaTV

A post shared by Jim Bakkum (@jimbakkum) on

Lees ook: De trailer van deze Nederlandse film was te heftig voor Facebook