Say cheese! Deze tien BN'ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Media door Jennifer

Het tv-programma Het Perfecte Plaatje is één van de grote successen van RTL4, waar iedereen maar al te graag aan mee wil doen. Geen wonder dat er daarom weer een nieuw seizoen aankomt, wederom met BN'ers. En inmiddels is officieel bekendgemaakt - vlak na de finale van Het Perfecte Plaatje Op Reis - welke BN'ers nu de strijd aangaan om dat ene perfecte plaatje!

Het Perfecte Plaatje seizoen 8

Al zeven seizoenen lang zien we elk jaar bij RTL4 een groep BN'ers, die proberen het perfecte plaatje te schieten. Het tv-programma was al snel een succes, waarschijnlijk doordat het fotografie zo toegankelijk maakt voor iedereen. Niet alleen zien we namelijk hoe de BN'ers leren omgaan met een professionele camera. Daarnaast krijgt de kijker ook wat tips en tricks mee over fotograferen, dankzij de goede uitleg van onder meer fotograaf William Rutten.

Naast dat kijkers enthousiast zijn over het tv-programma, zijn ook veel BN'ers fan van zowel het normale Perfecte Plaatje-programma als Het Perfecte Plaatje Op Reis. Ja, dankzij het grote succes van het reguliere seizoen, begonnen de makers in 2022 ook met een speciale editie, dat zich volledig afspeelt in het buitenland. Deze week was alweer de finale van het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis, waar Leonie ter Braak er uiteindelijk als winnares vandoorging. En nu zijn al meteen de deelnemers bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen van het reguliere Het Perfecte Plaatje.

Sylvia Geersen en Frans Duijts in Perfecte Plaatje

Bij de groep BN'ers van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zitten weer een aantal interessante, bekende mensen. Zo doen onder meer volkszanger Frans Duijts mee en 'Bachelorette' Sylvia Geersen. Wat een contrast! Daarnaast zien we in seizoen 8 van Het Perfecte Plaatje ook Sergio Vyent, die we allemaal nog kennen van First Dates. Vervolgens hebben opvallend veel acteurs 'ja' gezegd op de vraag, of ze willen meedoen aan dit nieuwe seizoen. Deze keer doen namelijk maarliefst vier acteurs mee: Loes Haverkort, Waldemar Torenstra, Niek Roozen en Anna Drijver. Verder hebben we dan nog financieel adviseur Annemarie van Gaal, presentator Henry Schut en tot slot presentatrice Quinty Misiedjan.

Wanneer te zien?

Zoals gewoonlijk wordt de presentatie van Het Perfecte Plaatje weer gedaan door Tijl Beckand, die de fotografen in spé zal bijstaan en motiveren waar nodig. Ook de jury bestaat nog steeds uit fotografen William Rutten en Cynthia Boll. Wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op tv te zien is, dat is helaas nog niet bekend.

Lees ook: Wow! Kees van der Spek spot crimineel in Het Perfecte Plaatje: "verbijstering en hilariteit"