Huh? Winter vol Liefde-kijkers zien look-a-like van oude bekende uit B&B vol Liefde

Media door Jennifer

In Winter vol Liefde maakt deelnemer Marco weer kennis met een nieuwe, potentiële liefdespartner. Terwijl hij aan het bonden is met de vrijgezelle Joyce, verschijnt ineens de Argentijnse Vanina voor de deur. En Vanina valt wel even op bij Marco én de kijkers. Niet alleen vanwege haar accent en gebrekkige Nederlands, maar vooral doordat ze op een oude bekende uit B&B vol Liefde lijkt. Thalia, is that you?

Marco in Winter vol Liefde

In Noorwegen vind je het boetiekhotel van Winter vol Liefde-deelnemer Marco. Ook hij doet in het eerste seizoen een gooi naar de liefde. Wanneer hij niet aan het werk is, is hij alsnog erg actief. Zo is hij dol op wandelingen in de sneeuw, houdt hij van huskytochten en neemt hij regelmatig een ijsbad. Daarnaast gaat hij graag op avontuur in zijn Landrover, die voorzien is van een daktent. Hij geniet enorm van het leven in het Noorse plaatsje Heggenes, maar mist wel nog één ding: een leuke partner aan zijn zijde.

Inmiddels loopt het seizoen al een tijdje en heeft Marco ook een paar vrouwen laten gaan. Na Tineke en Joyce slaapt nu een andere Joyce in zijn hotel, waarmee het wel klikt. Dat komt waarschijnlijk door Joyce haar heftige achtergrondverhaal. Zo kreeg ze in het verleden kanker. Dat is toevallig ook de ziekte, waar Marco's vrouw aan overleed. Zijn ex-geliefde zal dus altijd een speciaal plekje in zijn hart hebben. Iets wat Joyce helemaal begrijpt en waar ze geen moeite mee heeft. Ze lijkt daardoor perfect voor hem, alleen krijgt ze nog wel concurrentie.

Zus van Thalia?

In aflevering 11 van Winter vol Liefde maken de kijkers en Marco namelijk kennis met nóg een potentiële liefdespartner. En de kijkers schrikken wel even, zodra de nieuwe vrouw - ze heet Vanina - in beeld verschijnt. Kijkers zien namelijk een look-a-like van een oude bekende uit B&B vol Liefde. "Daar is ze hoor! Thalia 2.0," reageert een kijker op socialmediakanaal X. Inderdaad: ze lijkt niet alleen qua uiterlijk, maar ook het accent doet denken aan Thalia. Oh no! Thalia kennen fans van B&B vol Liefde en Winter vol Liefde maar al te goed. Alleen maakte zij niet zo'n goede indruk bij de kijkers. Is dit een slecht teken voor Vanina?

Vanina

Gelukkig voor Marco lijkt de 43-jarige Vanina toch een heel ander persoon dan Thalia uit B&B vol Liefde. Qua uitstraling heeft ze misschien wat weg van de oude bekende, het innerlijk van Vanina lijkt toch echt anders. Vanina, die werkt als aesthetic specialist, komt een stuk vriendelijker over. Daarnaast is ze een spiritueel persoon, maar wel down-to-earth. Haar naam is trouwens Argentijns, wat haar accent en gebrekkige Nederlands meteen verklaart. Van tevoren vond Vanina dat Marco een leuke glimlach had en haar gedachten over hem werden alleen maar beter. Na de ontmoeting is ze namelijk nog meer onder de indruk. "Ik vind Marco een aantrekkelijke man," reageert ze voor de camera.

De kans is groot, dat Vanina kijkers én Marco nieuwe dingen zal bijbrengen. Zo begint ze tijdens de kennismaking meteen over pranic feng shui. Huh? "Met pranic feng shui kan je met kleine veranderingen een groot verschil maken," legt ze uit. Daarom wil ze graag een kamer met uitzicht op het oosten. Marco is natuurlijk gastvriendelijk genoeg om haar deze kamer te geven. Ze vindt het ook wel mooi, dat ze zo denkt. "Vandaar dat ze ook die rust in zich heeft," zegt hij. "Helemaal feng shui." Interessant!

Lees ook: Kijkers gaan helemaal stuk om skiënde Mike in Winter vol Liefde: "ego is groter dan ski-skills"