Een Winter Vol Liefde vs. B&B Vol Liefde: dit zijn de verschillen

Media door Zita

We kennen natuurlijk allemaal ons favoriete liefdesprogramma B&B Vol Liefde. Ieder seizoen kijken we weer met veel plezier naar dit programma. Eerst moesten wij dit geweldige programma missen in de winter, maar eerder schreven we al dat we nu ook in de winter genieten van liefdesavonturen bij het nieuwe programma Winter Vol Liefde. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze twee programma’s?

Winter Vol Liefde vs. B&B Vol Liefde

Afgelopen zomer was B&B Vol Liefde een enorm succes. Walter, Debbie, Joy, Leender, Marian, Martijn, Bram en Petri zitten nog vers in ons geheugen en we wilden eigenlijk geen afscheid nemen van van deze fantastische mensen en programma. Gelukkig is er een alternatief, namelijk Winter Vol Liefde, wat aankomende maandag 18 december van start gaat. We volgen vijf andere deelnemers in hun zoektocht naar liefde: Benjamin, Guido, Edith, Marco en Saul.

De verschillen

Het eerste verschil zit hem in het aantal deelnemers: in plaats van acht deelnemers, zijn het er vijf. Een ander verschil is dat we in B&B Vol Liefde vooral B&B’s op zonnige locaties zien, zoals in Spanje of Thailand. In de winterse editie zien we juist een sneeuwachtig decor. Dat past dan ook een stuk beter bij de titel ‘Winter Vol Liefde’.

Ook hebben niet alle deelnemers in Winter Vol Liefde een B&B. Guido runt bijvoorbeeld een wilderniskamp in Zweden, Saul heeft een makelaarskantoor in Zwitserland en Benjamin heeft een horecagelegenheid in Zwitserland. Voor een overnachting kun je terecht bij Edith in Tirol, waar zij appartementen verhuurt of bij Marco in Noorwegen, waar hij een boetiekhotel heeft.

Lees ook: Winterse versie van B&B Vol Liefde op komst: dit is eerste deelnemer

Het laatste verschil zit hem in de duur van het programma. Winter Vol Liefde is vier dagen per week te zien, van maandag t/m donderdag en wordt vier weken lang uitgezonden. Dat is dus een stuk minder dan bij B&B Vol Liefde, sad.. Maar, ondanks dat heb je wel een nieuw favoriet programma wat je deze winter kijkt!