10x: Winterjassen onder de ?100,-

Mode & trends door Jocelina
Met de koude winter in aantocht wordt het hoog tijd voor een nieuwe winterjas! Dit seizoen biedt een enorm aanbod aan verschillende trends, van faux fur tot stoere parka's. Bekijk hier welke musthave jassen je kunt scoren!

1. Parka

Met een parka zit je altijd goed. Deze stoere jas is trendy en - vanwege de bonten capuchon - ideaal voor de regen, sneeuw en kou!


2. Faux Fur

Ook dit najaar zijn faux fur-jassen hot! Ze zijn stylish, vrouwelijk en de perfecte jas voor een glamorous look. De faux fur-jas is gemakkelijk te combineren en is tegenwoordig ook beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren.


Nep bontjas ? 77,62                                Nep bontjas ? 77,62         

3. Color, color, color!

Als het winter wordt, hoef je je niet opeens als een grijze saaie muis te kleden. De oplossing? Een trendy, gekleurde wintermantel! Ook tijdens het winterseizoen kan je gewoon doorgaan met colour blocken.


4. Cape

Liefhebbers van de cape kunnen hun hart ophalen, want tijdens de winter zijn ze stijlvol en in veel variaties beschikbaar. De cape past ook perfect bij de oversized trend die je in blouses, tops en truien terugziet dit seizoen.


Cape ? 63,92                                           Cape ? 73,05

Bekijk ook de andere 10x's!

Wat voor een winterjas schaf jij aan dit jaar?