Wil je zien: op déze datum begint het nieuwe liefdesprogramma Winter Vol Liefde

Media door Jennifer

Het belooft gevoelsmatig een warme winter te worden, en dat allemaal dankzij RTL4. Na weer een succesvol seizoen van B&B Vol Liefde start dit jaar de spin-off Winter Vol Liefde (seizoen 1). Ook in dit liefdesprogramma gaan vijf vrijgezelle deelnemers het liefdesavontuur aan, maar deze keer in een winterse setting met sneeuw, warme chocolademelk en glühwein.

Winter Vol Liefde seizoen 1: startdatum

Fans van B&B Vol Liefde hebben net een - opnieuw succesvol - seizoen van B&B Vol Liefde achter de rug, waar onder meer het koppel Debbie en Paul uit voort is gekomen. Een zomer lang waren miljoenen kijkers weer zoet met de diverse liefdesavonturen, waardoor het zwarte gat achteraf onmisbaar was. Gelukkig voor de B&B Vol Liefde-fans begint dit jaar een nieuwe variant op het populaire liefdesprogramma, alleen is de setting wel erg anders. In Winter Vol Liefde gaan vijf vrijgezelle deelnemers namelijk het liefdesavontuur aan in een winterse omgeving met sneeuw en waarschijnlijk ook wat glaasjes glühwein. Dat beloven knusse onderonsjes bij het haardvuur!

De winterversie van B&B Vol Liefde werd negen maanden geleden al aangekondigd, inclusief een eerste kandidaat. Maar inmiddels heeft RTL eindelijk de startdatum van seizoen 1 van Winter Vol Liefde bekendgemaakt. Oeh! Vanaf maandag 18 december 2023 is de spin-off elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Dit zijn de deelnemers

Zoals gezegd werden we negen maanden geleden al voorgesteld aan de eerste kandidaat van Winter Vol Liefde seizoen 1. Dat is de 26-jarige Benjamin, die woont in het Zwitserse plaatsje Wallis. Hij werkt in een hotel-restaurant en is op zoek naar een leuke, knappe man om een leven mee op te bouwen in het buitenland.

benjamin winter vol liefde seizoen 1

De tweede kandidaat is de 29-jarige Saul, die in het Zwitserse Reideralp een luxe leventje leidt. Hij runt een succesvol makelaarsbedrijf met zijn broers en heeft weinig te klagen over zijn leven. HIj mist alleen nog een charmante, spontane vrouw om samen een toekomst mee op te bouwen.

winter vol liefde seizoen 1 saul

Dan hebben we de derde kandidaat Edith (51), die samen met haar veertienjarige zoon in het Oostenrijkse Tirol woont. Voor haar werk verkoopt ze onder meer glamping chalets en dat doet ze met verve. Vervolgens skiet ze in haar vrije tijd graag of gaat ze uiteten. Ze hoopt tijdens Winter Vol Liefde een sociale, actieve, maar ook romantische man te vinden, om samen een wijntje mee te doen in een kroeg.

winter vol liefde seizoen 1 edith

De vierde kandidaat is nog een vijftiger, namelijk de 55-jarige Marco. Hij woont in Noorwegen, waar hij een boutique hotel runt met een tuin vol knusse kampvuurplaatsen. Het is een harde werker, maar ook iemand met genoeg vrije tijd. Zo wandelt hij graag in de sneeuw of neemt hij regelmatig een ijsbad. In Winter Vol Liefde is hij op zoek naar een leuke, frisse vrouw, die klaar is voor een groot, nieuw avontuur met hem in Noorwegen.

winter vol liefde seizoen 1 marco

Tot slot dan nog de vijfde kandidaat: de 43-jarige Guido. Hij woont in Lapland en is een vrolijke, sociale, avontuurlijke en liefdevolle man, die van aanpakken houdt. Hij is dol op de buitenlucht en natuur en droomt van een eigen kampeerterrein. Zijn leven loopt in principe op rolletjes, maar er ontbreekt één ding: een geliefde. Hij zou graag zijn bijzondere wereld aan een "bijzonder iemand" laten zien.

guido winter vol liefde seizoen 1

Tweede seizoen aangekondigd

Hoewel seizoen 1 van Winter Vol Liefde nog niet eens begonnen is, hebben de makers van het tv-programma wel al een tweede seizoen aangekondigd. De deelnemers voor het tweede seizoen zijn nu ook bekend, waar nu potentiële liefdes voor worden gezocht. Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben in één van de deelnemers uit Winter Vol Liefde seizoen 2, kun je je aanmelden via de website van RTL.

Lees ook: Wil je zien: beelden van de traditionele bruiloft van B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan