Kijkers B&B Vol Liefde hopen op eigen realityserie met Debbie en Paul: "we kunnen deze leukerds niet missen"

Media door Jennifer

Helaas zit het derde seizoen van B&B Vol Liefde er nu echt op, maar de kijkers zijn in ieder geval niet teleurgesteld. Ook dit seizoen is het niet voor alle deelnemers gelukt om liefde te vinden, maar in ieder geval wel bij de grote publieksfavoriet van dit jaar. B&B-eigenaar Debbie heeft namelijk wél de liefde gevonden en in niemand minder dan de lieve, trouwe Paul, die al vanaf dag één bij haar zit. Awww. De kijkers van het populaire realityprogramma zijn zo enthousiast, dat ze massaal om één ding vragen: een eigen realityserie rondom dit droomkoppel!

Debbie en Paul: hét droomkoppel van B&B Vol Liefde 2023

In het derde seizoen van B&B Vol Liefde liep alles in het begin nog niet zo vlotjes tussen de B&B-eigenaren en hun uitgenodigde vrijgezellen. Later in het seizoen hing de liefde wel meer in de lucht bij bepaalde deelnemers, waaronder de kleurrijke B&B-eigenaar Debbie in Spanje. Al vanaf het begin heeft zij Paul in haar Bed & Breakfast en daarmee klikt het eigenlijk meteen. Alleen blijft het eerst vooral vriendschappelijk, maar ze voelt zich wel snel enorm op haar gemak bij hem. Hij blijkt zeer goed gezelschap en uiteindelijk ook een partner voor het leven, zo zien we in de reünie van B&B Vol Liefde 2023.

Lees ook: Zou het? Zoon van B&B Vol Liefde-Debbie voelde een 'spark' tussen Paul en zijn moeder

De vlinders ontstonden na de eerste kusjes op het vliegveld, toen Debbie 'haar' Paul tijdelijk uitzwaaide. Hij moest toen even weg voor een ernstig zieke vriend. Zodra hij weer terug was in de Spaanse Bed & Breakfast, bloeide de liefde eigenlijk steeds meer op. En uiteindelijk kwam ook de 'flinke pakkerd', die Debbie hem graag wilde geven om de fysieke klik te voelen. Alleen werd deze helaas niet op camera vastgelegd. Na deze allesbeslissende zoen werden de twee officieel elkaars 'verkering'. Tijdens een romantisch diner vroeg Paul haar eindelijk: "Ben jij mijn meisje?" Daarop reageerde Debbie dolgelukkig: "Ik ben jouw meisje." Aww!

Realityserie?

Het droomkoppel van B&B Vol Liefde is blij dat alles nu out in the open is. Ze zien elkaar namelijk graag. "Ik vind het heel ongezellig als Paul er niet is," vertelt Debbie in de reünieaflevering. Ze moesten dan ook flink incognito na de opnames, om niets te verklappen aan gasten in de populaire B&B van Debbie. Zo kocht Paul speciaal een pet na de opnames, waarmee hij zich undercover door de Bed & Breakfast kon verplaatsen. Overigens is Debbie het tv-programma wel dankbaar. Ze is erg blij met de manier, hoe ze Paul heeft ontmoet. "Doordat we steeds moesten vertellen voor de camera wat we van elkaar vonden, werden ons continu spiegels voorgehouden," legt ze uit tijdens de reünie. "Dat heeft heel erg geholpen." Presentator Art Rooijakkers grapt vervolgens dat ze al relatietherapie hadden, nog voordat ze een relatie hadden. Ha!

Debbie en Paul kijken allebei uit naar hun toekomst. En eigenlijk zijn ook de kijkers van B&B Vol Liefde zeer nieuwsgierig, hoe het nu allemaal verdergaat met de twee. Ze zijn zo enthousiast over de match, dat kijkers een eigen realityserie rondom dit droomkoppel wel zien zitten.

De reünie: hoe zit het met de andere deelnemers?

Natuurlijk zaten in het derde seizoen van B&B Vol Liefde nog meer B&B-eigenaren. Tijdens de reünie werden, naast Debbie, ook de andere deelnemers ondervraagd door Art. Welke matches zijn er uiteindelijk uitgekomen? En blijven er nog deelnemers alleen achter in hun Bed & Breakfast?

Joy

Allereerst de jongste van alle deelnemers dit seizoen: Joy, die gedurende het seizoen nogal wat kritiek over zich heen heeft gekregen. Zo zou hij onder meer weinig interesse hebben getoond in bepaalde deelnemers. Hij heeft ook aardig wat meiden weg moeten sturen, waarmee hij gewoon niet de klik voelde waar hij naar op zoek was. Gelukkig voor hem kwam toen Dani langs, waarmee het eigenlijk vrijwel meteen goed voelde. Na haar bezoek had Joy vooral aandacht voor haar. Hij bleef dan ook snel alleen achter met Dani, maar dit bleek niet erg. De twee tortelduifjes kregen namelijk officieel verkering en zijn nog steeds samen, zo blijkt uit de reünieaflevering van B&B Vol Liefde. Tijdens de afleveringen gaven ze allebei aan echt verliefd te zijn. Joy op "haar energie, glimlach, mooie ogen en ook dat ze gewoon echt een superstoere chick is". En in het geval van Dani vooral op hoe liefdevol Joy is voor de mensen om hem heen.

Overigens heeft Joy een deel van zijn Bed & Breakfast MountJoy te koop staan, omdat hij graag met Dani wil samenwonen. Ze kwamen er na de opnames namelijk achter, dat een lange-afstandsrelatie niet iets voor hen is. Daarom gingen ze vlak na de opnames alweer snel samen op vakantie naar Ibiza, waar Joy meteen even 'goedkeuring' kreeg van Dani's moeder. Cute!

Bram

In de Bed & Breakfast van Bram werd het tegen het einde van zijn liefdesavontuur vooral een challenge tussen de vrije Anna en zorgzame, huiselijke Carolien. Bram herkende zich wel meer in Anna. Alleen twijfelde hij daardoor juist, omdat hij niet wist of hij een relatie wilde 'met zichzelf'. Hij koos waarschijnlijk daarom toch voor Carolien. Alleen blijkt de liefde tussen Bram en Carolien toch niet zo sterk, zien we nu in de reünie van B&B Vol Liefde. Na de opnames vertrok Carolien weer even naar Nederland en in de tussentijd miste Bram haar eigenlijk niet. Dit liet hem besluiten om toch maar een punt achter de relatie te zetten. "Bij mij miste toch wel de verliefdheid," vertelt Bram tijdens de reünie. Dit vond Carolien in eerste instantie wel jammer om te horen. "Ik miste hem wel," vertelt zij. Toch vind ze het prima om hem nog één keer te zien tijdens de reünie. Ze kunnen namelijk nog wel goed met elkaar overweg. "We hebben geen ruzie," aldus Carolien. Fijn! Misschien denk je nu: zou het dan toch nog goed kunnen komen met Anna? Net als Bram woont zij ook in Zweden. Het klinkt haalbaar, maar of ze echt nog samenkomen zullen we voorlopig niet weten. Zo weet Anna tijdens de reünie niet goed te verwoorden, wat ze nu voelt voor Bram. Ze geeft wel aan "ruimte te voelen voor de liefde". Maar met wie?

Leendert

Voor Leendert is het liefdesavontuur in B&B Vol Liefde helaas toch niet goed afgelopen. Even leek het erop dat hij weer samen was met Thalia en dan voorgoed. Leendert twijfelde namelijk helemaal niet meer over haar. Hij wist het aan het eind van de reguliere afleveringen zeker: hij is dol op haar en zij ook op hem. Nou, dat waren ze zeker eventjes in het begin. Zo hebben ze "nog een week of drie, vier" veel plezier met elkaar gehad na de opnames, waarbij ze lange wandelingen hielden met goede gesprekken. Alleen kwamen vervolgens tóch ineens twijfels naar boven bij Leendert. Het ging uit door meningsverschillen. Thalia had het gevoel dat ze zich moest aanpassen en dat wil ze helemaal niet. Je zou denken: dat los je op als je écht gek op elkaar bent, maar helaas lukte dat niet bij Leendert en Thalia. "Op het moment dat er genoeg chemie is, dan stap je daaroverheen. Maar dat was nu niet zo," legt hij uit.

Marian

De liefde hing weinig in de lucht tijdens het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Ook bij Marian werd de liefde namelijk niet gevonden. Ze eindigde de reguliere afleveringen wel met Ed, die toch de beste match bleek te zijn van alle mannen. Dit tot lichte teleurstelling van Olof (en de kijkers), die haar best hadden willen zien eindigen met deze goedzak. Alleen voelde Marian geen match met hem op liefdesvlak.

Na de opnames heeft ze de liefde verder uitgezocht met Ed, door een dagje langs te gaan bij hem in Nederland. Alleen is het helaas bij die ene dag gebleven. De vlinders kwamen namelijk niet op bij Marian en ze vloog in haar eentje terug naar haar Bed & Breakfast in Portugal. Ze vertelt: "Ed mag ik ontzettend graag, maar er moet iets meer zijn en dat kwam niet." Ze voelt nog steeds een hoop liefde voor alle mannen die langs zijn gekomen in haar B&B, maar wil met niemand écht verder.

Petri

Van Petri dachten een hoop kijkers stiekem al, dat ze niet de liefde zou vinden. Het leek er uiteindelijk wel even op, zodra ze Thomas ontmoette in haar Bed & Breakfast. Ze had ook genoeg ruimte voor een liefde, vertelt ze tijdens de reünie. Alleen blijft ze na de reguliere afleveringen toch alleen achter in haar B&B en ook nu is ze nog steeds single. Gelukkig heeft ze er wel van genoten. "Er is ontzettend veel gelachen," vertelt ze aan Art. "Ik vond het een heel bijzondere en mooie tijd." Ze gelooft ook zeker nog steeds in de liefde. "Waarom niet?" reageert ze op Art zijn vraag. Ze gelooft nog altijd dat er iemand rondloopt, waarmee het wel goed klikt op liefdesvlak. Ze had met Olaf overigens de beste klik tijdens het seizoen, alleen zat de liefdesrelatie er dus niet in. Hij heeft zelfs de liefde al gevonden bij een ander.

Walter

Net als Petri was het ook voor Walter al duidelijk, dat hij alleen zou blijven in zijn Bed & Breakfast. Of nou ja, hij bleef alleen achter aan het eind van de laatste reguliere aflevering. Tijdens de reünie zitten al zijn uitgenodigde vrijgezelle wél op de bank, zelfs de eerder zo woedende Ingrid. Het kon haar gedurende de opnames oprecht niets schelen of er een reünie zou komen, vertelt ze. Maar uiteindelijk vindt ze het "hartstikke leuk" om toch even langs te komen. Hoe dan ook heeft Walter een grote les geleerd tijdens zijn liefdesavontuur in B&B Vol Liefde. "Ik heb ontdekt dat de uiterlijke aantrekking voor mij toch wel heel belangrijk is," vertelt hij. En daarmee bedoelt hij dus écht heel belangrijk: "Dat ik met trots naast iemand sta en trots ben op iemand." En blijkbaar hadden alle uitgenodigde vrouwen deze aantrekking niet. Ze klikten inderdaad vooral met hem qua innerlijk door bijvoorbeeld de interesse voor 'spiruwaliteit', tantra en dansen. Maar Walter gaat nu dus voortan meer op zoek naar de "uiterlijke aantrekking".

Inmiddels is bekend dat hij uiteindelijk de liefde heeft gevonden buiten het programma. Hij is namelijk sinds juli 2023 officieel samen met Annemiek, iemand waarmee hij al langer bevriend was, zo vertelt hij in een videoboodschap op Instagram. "Annemiek en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden. We hebben leuke dingen gedaan. We zijn goed bevriend geweest," vertelt hij. Na de opnames besloten ze om elkaar nog verder te ontdekken. Toen kwam hij tot het besef, dat hij met haar samen oud wil worden. Iets wat volgens hem betekent, dat je een vaste relatie wil.

Martijn

Tot slot de Rotterdamse Martijn, die een Bed & Breakfast runt in het warme Thailand. Ook hij was op zoek naar een relatiepartner in B&B Vol Liefde, maar had helaas totaal geen geluk. Keer op keer liep het mis, waaronder met Tamara waarmee hij nogal een nogal dramatisch afscheid had. Desondanks beleefde hij wel een "ontzettend leuk" avontuur gedurende het seizoen. Tamara was uiteindelijk ook gewoon naar de reünie gekomen voor Martijn, ondanks dat ze dus in stilte vertrok uit Thailand. Ze was wel boos, vertelt ze tijdens de reünie. "Ik had het gevoel dat ik niet begrepen werd," legt ze uit. Het loopt ook nu trouwens weer bijna uit de hand, wanneer Martijn haar niet laat uitpraten. Ze probeert namelijk te vertellen, dat ze wel een hoop dingen moet regelen op het thuisfront voor een eventuele emigratie. Mocht iemand nog stiekeme hoop hebben gehad voor een goede afloop van Martijn en Tamara, dan heeft ze een duidelijke boodschap: "Nou, vooral niet doen. Niet doen." Martijn hoeft in ieder geval niet al te verdrietig te zijn. Hij krijgt als troost namelijk nog een videoboodschap van een wel heel bijzonder persoon, namelijk oud-Feyenoordspeler Pierre van Hooijdonk. "Niet getreurd, jouw liefde voor Feyenoord overwint alles," zegt hij in de persoonlijke boodschap. "Als ik één advies mag geven: don't worry, you'll never walk alone."

Lees ook: Say what? Vrienden van B&B Vol Liefde-Martijn onthullen details over 'andere vrouw' in Nederland