Zou het? Zoon van B&B Vol Liefde-Debbie voelde een 'spark' tussen Paul en zijn moeder

Media door Jennifer

In B&B Vol Liefde is B&B-eigenaar Debbie al wekenlang de publieksfavoriet van de kijkers, maar ook de vrijgezelle Paul is een grote favoriet. Een hoop kijkers zien haar graag eindigen met de man, die het al sinds dag één volhoudt in haar Bed & Breakfast. En blijkbaar ziet ook Debbies zoon Sam een 'spark' tussen Paul en zijn moeder, zo vertelt hij tegen RTL Boulevard. Is het inderdaad een match made in heaven?

Debbie in B&B Vol Liefde

Het huidige seizoen 3 van B&B Vol Liefde loopt voor de tv-kijkers nu bijna tegen z'n einde. Deze week komen we er eindelijk achter welke B&B-eigenaren de liefde hebben gevonden. Onder andere B&B-eigenaar Debbie zal nu toch echt knopen moeten doorhakken. Al is het voor de kijkers toch wel duidelijk: Paul is the one voor haar. Toch houdt ze ook in de laatste week haar hart nog een beetje open. Ze vindt Paul zeker heel leuk, maar wil ook Harry nog wat aandacht geven. Daarom gaat ze in aflevering 32 nog even op date en de date heeft wel een heel pikant tintje. Ze neemt hem namelijk mee naar een 'piemelbos', waar ze allemaal erotische kunst kunnen bewonderen. Wauw. Ze wilde graag een leuke date om het ijs even te breken en het is zeker gezellig.

Maar zelf zegt ze eerder daarvoor dat ze nog geen "connectie" voelt met Harry, iets wat wel het geval is met Paul. Alleen is Debbie gewoon veel te aardig om de vrijgezelle Harry zomaar weg te laten gaan. Ook hij verdient een eerlijke kans. En dus krijgt hij een volledige date inclusief diner en genoeg quality time. Ze kunnen goed praten en volgens Harry gaat het gesprek "makkelijk", maar de kijkers zijn unaniem: Paul wordt de man voor Debbie.

'Spark' tussen Paul en Debbie?

En blijkbaar heeft ook Debbies eigen zoon Sam een 'spark' gezien tussen zijn moeder en Paul, zo vertelt hij in een interview met RTL Boulevard. Hij en zijn zus Roos hebben namelijk allebei Paul al ontmoet, toen ze even langskwamen in de Bed & Breakfast. Natuurlijk wil de verslaggever van Boulevard daarom wel weten, of Sam nog iets zag tussen zijn moeder en Paul. "Ja, wel een beetje," reageert hij. Verder vertelt hij dat hij erg kan lachen om de baldadigheid van Paul.

Ook dochter Roos is onder de indruk van Debbies eerste vrijgezelle gast. "Paul is heel grappig. Hele aardige, zorgzame man," vertelt ze. "Ja, heel lief." Nou, een goede klik met de kinderen lijkt ons ook heel belangrijk, toch? De keuze lijkt vrij duidelijk, maar we zullen nog héél even moeten afwachten.

Lees ook: Debbie en Paul laten B&B Vol Liefde-kijkers smelten met eerste kus van het seizoen: "wil bij de bruiloft zijn"