Debbie en Paul laten B&B Vol Liefde-kijkers smelten met eerste kus van het seizoen: "wil bij de bruiloft zijn"

Media door Jennifer

Het tv-programma heet dan wel B&B Vol Liefde, toch hebben de kijkers lang moeten wachten op de liefde en mooie matches. Tot nu, want de eerste kus van het seizoen is een feit! En het zijn B&B-eigenaar Debbie en de vrijgezelle Paul die zorgen voor smeltende kijkers. Aww. Helaas is de kus van het schattige koppel voorlopig wel even de laatste, want het is ook meteen een afscheidsmoment voor Debbie. Paul moet namelijk even terug naar Nederland. Maar gelukkig heeft hij een retourtje geboekt!

Weinig succes in B&B Vol Liefde

De B&B-eigenaren uit het derde seizoen van B&B Vol Liefde hebben nog weinig succes in de liefde. Zo begon aflevering 23 voor Petri helemaal alleen, vergezeld door een nogal dramatisch liedje. Gelukkig krijgt ze vervolgens wel weer gezelschap van Thomas, maar of het hiermee wel gaat lukken? We zullen het meemaken. Ook Martijn heeft weer een nieuwe dame over de vloer, nadat hij Diana heeft weggestuurd. Zij kreeg zelf wel het gevoel, dat ze dichterbij kwam. Alleen wilde Martijn niet meer afwachten, maar het gewoon afkappen. Al lijkt de volgende single, Tamara, wel een goede te zijn. Hij vindt haar "tot nu toe het leukste wat er binnen is gewandeld". Ook bij Joy is er nog genoeg keus wat betreft vrouwen, maar of hier dan eindelijk de ware bij zit? Het lijkt er in ieder geval op, dat ook Babette hem gaat verlaten. Ze twijfelt in ieder geval wel over een vertrek uit de Spaanse Bed & Breakfast.

Waar het wél goed lijkt te gaan, is in de andere Spaanse Bed & Breakfast van publieksfavoriet Debbie. Het komt vooral door haar en de vrijgezelle Paul, die al vanaf het begin rondhangt in haar B&B. En niet voor niets, want ze begint hem steeds leuker te vinden.

Lees ook: Overnachten in de B&B van Debbie? Dít betaal je per nacht

Kijkers smelten door Debbie en Paul

Op dit moment heeft Debbie twee mannen rondlopen in haar Bed & Breakfast: Han en Paul. Alleen krijgt ze met Han helaas nog weinig contact. "Het gaat 'm niet worden," zegt ze voor de camera. Dat terwijl het met Paul dus heel goed gaat. Volgens haar zijn ze "op bijna alle terreinen perfect". "Ik sluit het nog steeds niet uit, maar dan moet ik hem toch eerst die zoen plat op zijn smoel geven. Kijken wat er gebeurd," vertelt ze tegen de camera. Ze vindt hem in ieder geval een "perfecte gozer" om mee te leven. Aww!

Ook de B&B Vol Liefde-kijkers smelten helemaal weg door Debbie en Paul. En dan moet het hoogtepunt eigenlijk nog komen. Alleen worden de twee tortelduifjes helaas even van elkaar gescheiden. Het gaat namelijk niet goed met de vriend van Paul en hij moet dus even terug naar Nederland. Hij is namelijk bang, dat dit de laatste keer zal zijn. Wel is er goed nieuws voor de kijkers én Debbie. "Ik deed heel brutaal en ga ook een retour ervan maken. In de hoop dat ik nog terug mag komen," vertelt hij haar, waarna ze meteen lachend reageert: "Jááá, je mag terugkomen!"

Eerste kusjes

Het lijkt inmiddels eigenlijk gewoon, alsof Debbie en Paul al officieel samen zijn. Ze is in ieder geval graag samen en zwaait hem dolgraag even uit. Hij verdient wel een waardig vertrek uit Spanje. En dat moment wordt zeker bijzonder, want Debbie en Paul zorgen op het vliegveld voor de eerste kus van het seizoen. OMG! Oké, het is geen heftige tongzoen, maar wel een zeer schattige eerste kus. Al volgen er later nog twee kleine kusjes, wat het allemaal nog aandoenlijker maakt. Geen wonder dat de kijkers op socialmediakanaal X (voorheen Twitter) helemaal los gaan over de kus. Grote kans dat iedereen met vlinders in de buik voor de buis zat. Laten we hopen dat hij snel weer terug kan naar Spanje. Wie weet vliegen ze elkaar daar vervolgens wel in de armen op de luchthaven. Fingers crossed.