Woehoe! RTL kondigt nu al nieuwe vierde seizoen aan van B&B Vol Liefde

Media door Jennifer

Ook dit jaar kijken we in de zomer weer met z'n allen naar het realityprogramma B&B Vol Liefde. Het huidige seizoen is momenteel nog volop aan de gang en wordt elke dag massaal besproken op social media. Het is dan ook no surprise, dat er een nieuw seizoen aankomt. En ja, RTL heeft seizoen 4 van B&B Vol Liefde nu alvast aangekondigd! En het moet een seizoen worden, waarin cupido écht goed raak gaat schieten, aldus televisiedirecteur Peter van der Vorst.

B&B Vol Liefde krijgt vierde seizoen

Het populaire tv-programma B&B Vol Liefde stelt fans nooit teleur, want het levert altijd heerlijke tv op. Alleen lijkt Cupido in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde nog niet echt raak te schieten. Een hoop vrijgezellen in de B&B's hebben hun koffers al gepakt en de vonken vliegen nog niet gigantisch veel rond. Het gaat vaker over spiritualiteit (of beter gezegd "spiruwaliteit"), zonnevlechten en het vinden van een purpose. De paradijsvogels (en Engelse termen) vliegen je inderdaad wel om de oren. Al zien we inmiddels gelukkig ook liefde bij bijvoorbeeld B&B-eigenaar Debbie en Paul, waar veel kijkers enthousiast over zijn. Gelukkig voor alle B&B-eigenaren hebben ze nog even. De laatste reguliere aflevering wordt namelijk 'pas' op zaterdag 26 augustus uitgezonden. Daarna kun je op zondag 27 augustus de reünieaflevering van seizoen 3 bekijken. Laten we hopen dat er tegen die tijd een aantal mooie koppels, zoals Astrid en Harm-Jan, zijn ontstaan op de diverse Bed & Breakfast-locaties.

Ondertussen zijn de makers van B&B Vol Liefde dus wel al aan het nadenken over een vierde seizoen. De fans hoeven dus niet in een zwart gat te vallen. Ze kunnen zich na afloop van het derde seizoen meteen verheugen op de komst van B&B Vol Liefde seizoen 4. Yes!

Lees ook: B&B Vol Liefde zit vol Engelse termen en kijkers zijn het helemaal zat: "Nice. Sick. Annoying!"

Nieuw seizoen vol matches?

Volgens Peter van der Vorst, televisiedirecteur van RTL 4, moet dit een seizoen worden vol goede matches. De zender is momenteel gestart met de zoektocht naar nieuwe deelnemers. "Het doel is echt dat die mensen liefde vinden," vertelt hij tegen RTL Boulevard. Hoewel het tv-programma B&B Vol Liefde heet, hoeven het overigens niet alleen Bed & Breakfast-eigenaren te zijn. Iedereen mag zich aanmelden, die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo (boerenbedrijf) of een chambre d'hôtes in het buitenland runt. Dat mag ook dit seizoen zowel in Europa als buiten Europa zijn. Ben of ken jij een vrijgezel iemand met zo'n verblijf en is diegene écht op zoek naar zijn of haar ware liefde? Bezoek dan snel de website van Blue Circle om jezelf (of een ander) aan te melden.

Lees ook: Ingrid vertrekt na helemaal klaar te zijn met B&B Vol Liefde-eigenaar Walter: "Ik voel f*ck you"