B&B Vol Liefde-Astrid over bruiloft: "geen traditionele trouwjurk"

Media door Elsemieke

Ze waren hét meest opvallende koppel van B&B Vol Liefde: Astrid en Harmjan. Waar de Oostenrijkse B&B-houder in het begin nog erg sceptisch was over Harmjan, is ze nu dolverliefd. Zo verliefd zelfs, dat de twee gaan trouwen. En aan RTL Boulevard doen ze alvast een boekje open over de bruiloft.

B&B Vol Liefde-Astrid over bruiloft: "geen traditionele trouwjurk"

Nu bekend is gemaakt dat Astrid en Harmjan gaan trouwen, zijn de reacties niet altijd even vredelievend. "Is dat niet ’té snel?’ “Wanneer doe je het goed? En voor wie moet je het goed doen? Dat is een vraag die me altijd bezighoudt”, vertelt Astrid aan Aran van RTL Boulevard. “Ik zat met mezelf in de knoop. Ik ben heel blij dat Harmjan er op dat moment was, mijn steun en toeverlaat. We voelden allebei: die klik, die is er. Maar dat de kijkers dat niet hebben gezien, dat klopt. Die hebben het niet gezien, want ik kon het nog niet laten zien. Ik wilde voor mezelf eerst uitzoeken wat het precies was.”

Huwelijk in Oostenrijk

Bij verschillende foto’s met een glimp van het huwelijksaanzoek, schrijft Harmjan eerder: “Familie ingelicht en nu mag iedereen het weten. 10-10-22." Harmjan vindt haar nog steeds ‘zijn droomvrouw’ en kan niet wachten op de grote dag. “Liever vandaag dan morgen”, meent ook Astrid, alhoewel de datum er nog niet is. Al weet ze al wel dat ze niet in een traditionele trouwjurk aan het altaar zal staan. Dat de bruiloft in Oostenrijk gaat plaatsvinden, is wel zeker. Wij houden je op de hoogte!

Kijkers over 'arrogante' Joy in B&B Vol Liefde: "doet mee voor gratis reclame"