B&B Vol Liefde-kijkers hebben boodschap voor Claudia na afwijzing Walter: "run, lieve Claudia, run!"

Media door Jennifer

In de Bed & Breakfast van Walter uit B&B Vol Liefde zien we inmiddels alweer ruim een week, hoe het 'zweeftrio' Walter, Claudia en Anne met elkaar aan het bonden is. Alleen worden nu toch wel de eerste keuzes gemaakt door Walter. Hoewel Claudia zelf helemaal verliefd is geworden op de tantragod, blijkt de liefde helaas niet wederzijds. Ze wordt afgewezen op haar verjaardag en neemt het vrij goed op, wat leidt tot bezorgde kijkers die één boodschap hebben: RUN!

B&B Vol Liefde-Walter wijst Claudia af

Claudia kwam samen met haar vriendin Anne als eerste in de Bed & Breakfast van B&B Vol Liefde-deelnemer Walter. Al in het begin zagen we dat Claudia de meest gevoelige was van de twee. Anne was duidelijk een stuk vrijer in haar energie en ook iets dominanter. Dat is vooral nu erg te zien, sinds de entree van de derde single Ingrid. Zo wil Anne meteen de kamer laten zien aan Ingrid. Iets wat B&B-eigenaar Walter eigenlijk graag zelf wilde doen, wat zijn goed recht is: hij is nog altijd de eigenaar. "Misschien wilde ik haar de kamer wel laten zien en ben ik trots op mijn B&B," vertelt hij voor de camera. "Maar dat komt niet op in Anne op dat moment. Het is voor mijn mening niet goed afgestemd."

Walter lijkt dus met Anne nog niet helemaal tevreden. Al blijkt Claudia in ieder geval helemaal geen relatiemateriaal voor hem. In eerste instantie lijkt het een romantische date te worden bij de waterval. Claudia wordt helemaal enthousiast van haar verjaardagscadeau, maar helaas loopt het niet af met een happy ending. Voor Walter is dit namelijk het moment om toch eerlijk te zijn tegen haar. Hij vindt wel dat ze enorm is veranderd en meer straalt. "Ik voel als we een knuffel geven veel meer verbinding," zegt hij. "En je hart, je lichaam en je energie." Maar toch denkt hij niet dat het echt een liefdesrelatie gaat worden.

Bezorgde kijkers

De woorden van Walter raken Claudia wel, zegt ze, maar in een "heel fijn gevoel". Het komt doordat hij eerlijk en puur is tegen haar. "Het energetische, dat hebben we wel," zegt Walter nog na zijn afwijzing. Voor Claudia voelt het in ieder geval goed, dat Walter haar dit allemaal heeft gezegd. "Ik kan alleen maar bij mezelf blijven en voelen wat ik voel, en daarnaar handelen," legt ze uit. Het zou haar niet verbazen, als het nog gaat groeien. "In zijn puurheid en antwoorden zag ik ook dat hij geraakt werd," vertelt ze. "Dat ik de juiste vragen stelde. Dat hij ook in zijn hart mocht voelen. Het voelde alsof hij dat ook niet gewend is."

Hoewel ze zich er zelf dus goed bij voelt, zijn de kijkers op Twitter wel een beetje bezorgd over de lieve Claudia. Ze hebben eigenlijk maar één boodschap voor haar: denk aan jezelf en ga weg! Maar of ze meteen weg zal gaan? Wie weet ontstaan er nog woordenwisselingen tussen de goede vriendinnen Claudia en Anne. En wat gaat Ingrid toevoegen binnen het gezelschap?

Wie weet ontstaat er wel nog een cat fight in de rustige Bed & Breakfast van Walter:

Lees ook: Oh la la! B&B Vol Liefde-Walter en zijn gasten gaan al op tweede dag uit de kleren: "normaalste wat er is op aarde"