Kijkers reageren massaal op eerste aflevering B&B Vol Liefde: "met Walter gaan we lol hebben"

Media door Jennifer

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is inmiddels ook echt gestart voor de tv-kijkers en de eerste aflevering is meteen smullen geblazen. Niet voor niets beleefde het populaire RTL4-programma een recordstart, met bijna een miljoen kijkcijfers. Zij hebben gisteren kennisgemaakt met de eerste vier nieuwe B&B-eigenaren, waaronder de nogal opvallende Marian (met haar 'huisvriend') en tantragod Walter.

Recordstart voor nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

In de allereerste aflevering van B&B Vol Liefde maken we nu eindelijk echt kennis met de eerste vier B&B-eigenaren uit seizoen 3. En het begint meteen goed met de 25-jarige Joy, 68-jarige Leendert, 54-jarige Walter en 68-jarige Marian. Vooral die laatste twee zorgen ervoor dat kijkers massaal reageren op Twitter. In de eerste aflevering ontmoeten we ook alvast een aantal potentiële liefdes van de deelnemers. Zo heeft de jonge Joy grafisch designer Zoë (23) uitgenodigd, verwelkomt Marian de 75-jarige Olof in haar roze mansion, krijgt Leendert de powervrouw Loes als eerste gast en ontvangt Walter er meteen twee voorgeschoteld, namelijk vriendinnen Claudia (56) en Anne (53). Ah oh!

Bekende zus van Joy

Eerst even terug naar de jongste deelnemer Joy, die woont in zijn Bed & Breakfast op MountJoy. Om de juiste vrouwen uit te nodigen in zijn Spaanse B&B heeft hij de hulp ingeschakeld van zijn zus, die meteen opvalt bij de kijkers. Of nou ja, ze denken haar ergens van te herkennen, maar weten soms alleen niet meteen waarvan:

Het blijkt uiteindelijk te gaan om styliste Eva uit het SBS-programma VT Wonen. Aha! Zijn zus is dus écht een bekend tv-gezicht. Interesting. Al gaat de aandacht van de kijkers later vooral naar Zoë en haar bekakte 'RRRR'. Ze valt bij Joy in ieder geval wel in de smaak, dus hij heeft op dit moment al één goede gast uitgenodigd. Let's see of deze twee mensen echt bij elkaar gaan passen.

Marians 'huisvriend'

In de eerste aflevering van B&B Vol Liefde valt Marian ook meteen op bij de kijkers. Allereerst alleen al vanwege haar gigantische, roze paleis... eh, Bed & Breakfast in Portugal, maar ook door haar nogal strakke gezicht. Het woord 'botox' staat volgens kijkers met dikke letters in haar woordenboek. Ook loopt er nog een opvallende extra gast rond in de B&B van Marian. Eduardo blijkt namelijk de stoorzender van het seizoen. Zelf noemt ze hem een 'huisvriend', die de hele tijd komt en gaat. Als je hem ziet in het tv-programma, lijkt hij overigens ook op een soort gay best friend. Al denken een hoop kijkers dat het gewoon een toy boy van Marian is. Hoe dan ook is Eduardo nu al de favoriete sidekick van het seizoen, behalve voor de potentiële liefdes van Marian dan. Zo weet de gepensioneerde scheepswerktuigkundige Olof in ieder geval niet goed, wat hij ervan moet doen.

b&b vol liefde marian eduardo

Zeurende Loes

In de rustige Belgische Ardennen vinden we B&B-eigenaar Leendert, die meteen al overkomt als een ontzettend lieve man. Je gunt hem meteen een lieve vrouw. En hopelijk ook eentje die iets heeft met styling en interieur. Hoewel Leendert zelf heel lief en aardig is, ziet zijn Bed & Breakfast er namelijk nogal uit als een bouwval. Oeps! Hij lijkt ook niet helemaal goed voorbereid te zijn op zijn gasten. Zo valt het zijn eerste potentiële liefde Loes - een bedrijfsmaatschappelijk werker - meteen op, dat ze geen kast heeft. Leendert biedt direct, aan dat ze zijn kast mag gebruiken. Alleen blijkt deze vervolgens ook propvol met zijn spullen. Right. Naast dat Loes wat teleurgesteld is over de slaapkamer, zeurt ze in de eerste B&B Vol Liefde-aflevering ook over een hoop andere dingen. Zo heeft ze meteen al geen klik met de hond van Leendert, wat misschien niet echt een goed teken is. "Ik heb gelijk al voorgesteld om de hond de volgende keer niet mee te nemen," zegt Loes. Hopelijk zorgt dit er niet voor, dat Leendert straks de hond kiest in plaats van Loes.

Tantragod Walter

En anders zou Leendert inderdaad contact kunnen opnemen met Walter in Frankrijk, om Loes even te kalmeren. Walter is dit seizoen namelijk het zweverige type onder de B&B-eigenaren en helemaal obsessed met tantra. Gelukkig voor hem zijn de eerste twee potentiële liefdes dat ook. Of nou ja, ze hebben in ieder geval een hoop interesse in spiritualiteit en zijn net zo zweverig als Walter. En ja, hij krijgt meteen al twee gasten op bezoek, want blijkbaar hebben twee vriendinnen een brief geschreven aan dezelfde man. O jee! Dat belooft nu al wel drama. Al lijken Claudia (een alternatief therapeut) en Anne (kalibratietechnicus) niet vies van een trio. Zo hebben ze het er zelf al over met elkaar, dat ze Walter ook altijd nog kunnen 'sandwichen'. Oh la la. Grote kans dat tantragod Walter gedurende seizoen 3 van B&B Vol Liefde de grote favoriet wordt onder de tv-kijkers op Twitter.

b&b vol liefde walter tantra

Lees ook: Baby's, trouwplannen en nieuwe plekken: zo gaat het nu met de oud-deelnemers uit B&B Vol Liefde