Wat leuk! Art Rooijakkers blikt terug met oud-deelnemers B&B Vol Liefde in 'hoe is het nu met?'-aflevering

Media door Jennifer

De fans van B&B vol liefde wachten al sinds vorige maand op het nieuwe seizoen, dat zoals gewoonlijk in juli van start gaat. Waar iedereen dacht dat het seizoen op 10 juli begint, blijkt dat nu anders. RTL 4 trapt daarvoor seizoen 3 van B&B vol liefde namelijk af met een speciale 'hoe is het nu met?'-aflevering, waarin presentator Art Rooijakkers met oud-deelnemers in gesprek gaat. Oeh!

'Hoe is het nu met?'-aflevering van B&B vol liefde

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is nog steeds te zien op 10 juli, maar iets daarvoor krijgen de fans alvast een speciale terugblikaflevering als voorgerecht. Op 7 juli is eenmalig bij RTL 4 de special B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met? te zien, dat wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Grote kans dat een hoop fans zich namelijk wel afvragen, hoe het eigenlijk gaat met de oud-deelnemers van B&B vol liefde. Daarom komt Art nu bij ze langs voor een goed gesprek.

Debbie en haar pasgeboren baby

In B&B vol liefde: Hoe is het nu met? gaat Art onder meer langs bij Debbie, die niet lang geleden een baby heeft gekregen. Daarnaast spreekt hij ook met de tortelduifjes Astrid en Harmjan, die momenteel druk bezig zijn met hun huwelijk. In het najaar stappen ze in het huwelijksbootje, dus grote kans dat het gesprek onder andere hierover gaat. Verder vragen we ons af of de B&B van Hans uit Italië nou eindelijk verkocht is. Nou, lucky us, want Art gaat met hem in gesprek. En ook met Richard, die hopelijk een hoop leuke verhalen heeft over zijn afgemaakte B&B. We zijn benieuwd!

Lees ook: B&B Vol Liefde België is vanaf déze datum te zien bij Videoland