Maan en Typhoon worden de nieuwe coaches in The Voice Of Holland

Celebs door Elsemieke

Als de coaches hun stoel niet draaien, is het normaal gesproken einde verhaal voor de deelnemers van The voice of Holland. In het volgende seizoen wordt dat echter helemaal anders. Een aantal afvallers in de talentenshow krijgt een tweede kans. Zij worden in het twaalfde seizoen begeleid door Maan en Typhoon.

Maan en Typhoon worden de nieuwe coaches in The Voice of Holland

Normaal gesproken moeten de kandidaten van The Voice of Holland vertrekken wanneer de keuze van een coach niet op hen is gevallen. De komst van het nieuwe coachduo Maan en Typhoon kan de talentenshow daarentegen heel anders doen verlopen. Zij kijken elke ronde achter de schermen mee en pikken er kandidaten uit die tijdens The Blind auditions, the battles of the knockouts. De volgens hen onterechte afvallers kunnen zo toch nog kans maken. Met een comeback stage proberen Maan en Typhoon te achterhalen wat er mis ging en welk nummer wellicht beter bij hun stem past.

Kwartfinales

Tussen deze lucky afvallers vindt een zelfstandige competitie plaats die op Videoland te zien zal zijn. Slechts twee van hen komen in de kwartfinales terug tijdens de reguliere uitzending op RTL 4. Maan is alvast heel en enthousiast: "Superleuk om dat samen met Typhoon te doen. We hebben allebei onze eigen input, maar zijn net twee blije eieren. Hij heeft zo’n leuke energie. Voor mij is dit een mooie leerschool, het is wel een droom van me om ooit zelf als coach in zo’n stoel te zitten.’'

Wanneer begint het nieuwe seizoen van The Voice of Holland?

Het twaalfde seizoen van de talentenshow begint op vrijdagavond 7 januari. Anouk, Ali B en Waylon zijn als vanouds de coaches. Nieuw op in het programma en in de rode zetels is zangeres Glennis Grace. Zij is de opvolger van Jan Smit, die zijn rode stoel na één seizoen opgaf. De presentatie is natuurlijk weer voor Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

Lees ook: André Hazes verwijdert alle sporen van Sarah van Soelen op social media

Foto: RTL