'Bibi Breijman is weg bij Waylon en heeft een eigen huis gekocht'

Celebs door Elsemieke

Waylon en Bibi Breijman kregen onlangs hun tweede kindje en alles leek koek en ei te gaan tussen het stel. Toch zou het volgens de nieuwe gossip compleet zijn misgegaan, waarbij Waylon een scheve schaats zou hebben gereden. 

Waylon en Bibi Breijman zijn uit elkaar?

In een eerdere relatie van Waylon schijnt het niet helemaal lekker te zijn gegaan, schrijft Juicechannel. "Zijn vorige vriendin heeft hem in hun eigen huis betrapt op de bank!” Deze uitspraakt komt voort uit een eerder verhaal waaruit blijkt dat de zanger een affaire zou hebben gehad, tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Juicechannel zegt hierover: “Het volgende verhaal hebben wij laatst ontvangen. Waylon is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’. Hieronder te zien in een video. Deze screenshot is vanaf de computer genomen en zoals je ziet wilde Willem ‘doktertje spelen’ met Jade. Thuis heeft hij gewoon een vriendin zitten die zwanger van hem is. Uiteindelijk hebben Willem en Jadey toch afgesproken en is het ‘dokterafspraakje’ er op 26 maart geweest."

Breuk tussen Waylon en Bibi Breijman?

Volgens JuicheChannel heeft Bibi inmiddels een eigen huis gekocht. “Wij hebben zojuist met een bron gesproken die aangeeft dat Bibi een maand geleden een huis heeft gekocht in de Appelstraat in Den Haag. Dit huis heeft zij zonder Waylon gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden. Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor verhuur.” Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Yvonne Coldeweijer over Waylon en Bibi

Yvonne Coldeweijer hoorde vorig jaar, tijdens Bibi’s zwangerschap, voor het eerst geruchten dat Waylon vreemd zou gaan. Ze deed er toen niets mee uit angst de zwangerschap van Bibi in gevaar te brengen. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren.” Inmiddels praat ze wel open op haar kanaal over de geruchten van het vreemdgaan van Waylon. "Ik durf wel met honderd procent zekerheid te bevestigen dat hij vreemdgaat. Dat heb ik ook aan Bibi verteld en die is me toch een partij sterk. Oerdrift voelt zij op dit moment.”

Knettergek op zijn zusje

Bibi en Waylon Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Op dat moment had Bibi nog een relatie, maar al snel was duidelijk dat er meer zat tussen haar en Waylon. Tijdens het programma uit 2017 sloeg de vonk namelijk direct over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed en ook bezoekt Waylon's zoon zijn halfzusje regelmatig. 

Babynieuws: Bibi Breijman en Waylon verwelkomen tweede kindje