FOTO: Samantha de Jong laat de naam van vriend reusachtig boven haar borsten tatoeëren

Celebs door Laura D

'Breaking news' van de ex-Oh Oh Cherso ster. Sinds februari heeft Samantha de Jong een relatie met Gelmore, oftewel ‘Gilly’. Dat het aan is mag de hele wereld weten, zo blijkt op de Instagram van onze Nederlandse Barbie. Het stel heeft namelijk een gigantische tattoo van elkaars naam laten zetten.

Lees ook: De meest shocking uitspraken uit het Oprah-interview met Meghan Markle en Prins Harry

Eigendom van…

Er is geen weg terug meer, want het stel heeft elkaars naam megagroot op prominente plekken laten tatoeëren. Hoe kan je elkaar nou beter de liefde bewijzen dan met een reusachtige tattoo, zullen ze gedacht hebben.

Samantha heeft nu voor de rest van haar leven ‘Eigendom van Gelmore’ boven haar voorgevel staan. Haar vriend heeft gekozen voor de nek: ‘Eigendom van Samantha’. Hoe cute

Vader van Angelo

De relatie is nog pril, maar Samantha is er al helemaal van overtuigd dat Gelmore, of Gilly zoals ze hem noemt, de man van haar dromen is. Tegen Story vertelt ze: “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo. Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist.” Ze heeft een DNA-test laten doen, die haar vermoedens bevestigde. Samantha liet overigens ook een tattoo met Angelo's naam tatoeëren.

Lees ook: Taylor Swift haalt uit naar Netflix

Beeld: Brunopress