Oeh! Debbie van B&B Vol Liefde komt met eigen boek vol persoonlijke verhalen én recepten

Celebs door Jennifer

Debbie de Jong (63) was in het vorige seizoen van B&B Vol Liefde één van de favorieten. Zo'n beetje elke kijker was fan van de vrolijke B&B-eigenaresse én haar nieuwe lover Paul, die er vanaf het begin bij was. Helaas zijn ze niet meer dagelijks te zien, maar nu komt Debbie wel met iets leuks. Ze geeft iedereen namelijk een inkijkje in haar leven met haar eigen boek! En die staat niet alleen vol persoonlijke verhalen, maar ook haar favoriete recepten. Yum!

Debbie van B&B Vol Liefde brengt eigen boek uit

Een hoop tv-kijkers maken afgelopen zomer kennis met de vrolijke 63-jarige B&B-eigenaresse Debbie de Jong, die haar eigen B&B runt in Spanje. Hier ging ze op zoek naar de liefde, die ze vond bij de loyale en lieve Paul. Hij was er vanaf het begin bij en ging nooit meer weg uit Debbies leven. Aww! De twee werden het droomkoppel van het seizoen en ook nu volgen fans nog graag hun levens.

Nou, goed nieuws voor deze fans, want Debbie komt met haar eigen boek Huis vol liefde. In dit boek vind je natuurlijk persoonlijke verhalen over Debbies leven voor en na B&B Vol Liefde, maar daarnaast nog veel meer.

Favoriete recepten

In Huis vol liefde blikt Debbie terug op haar carrière in de tv-wereld en de verhuizing naar Spanje, waar ze sinds 2005 twee Bed & Breakfasts runt. Daarnaast vertelt ze of course ook over de liefde tussen haar en Paul, waarmee ze nog steeds dolgelukkig is. Naast de verhalen vind je ook een hoop foto's terug in het boek en de favoriete recepten van Debbie. En natuurlijk kunnen wat stylingadviezen en tips over leuke plekken aan de Costa Brava niet ontbreken. Ze wordt dus ook meteen je tour guide!

Gratis Spaanse roos

Het boek Huis vol liefde van Debbie verschijnt op 4 juni 2024, maar nu al kun je het vooruitbestellen. En als je een echte fan bent, wil je dat ook. Wanneer je het boek voor 19 december 2023 bestelt, krijg je namelijk een gratis Spaanse roos bij je bestelling. Oeh! Wees wel snel, want er zijn maar duizend rozen beschikbaar. Het boek bestel je vooruit via haar eigen website debbiedejong.nl.

Meer op Instagram

Lees ook: Kijkers B&B Vol Liefde hopen op eigen realityserie met Debbie en Paul: "we kunnen deze leukerds niet missen"