Overnachten in de B&B van Debbie? Dít betaal je per nacht

Media door Rochèll

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. De kijkers thuis delen natuurlijk graag hun ongezouten mening over de B&B-eigenaren. Soms negatief, maar gelukkig ook positief. Zo valt op dat Debbie publieksfavoriet lijkt te zijn. Naast complimenten over haar vrolijke en kleurrijke persoonlijkheid, valt ook haar B&B zelf in de smaak. Overnachten in de B&B van Debbie? Dít betaal je per nacht.

B&B Vol Liefde 2023

De goedlachse en nuchtere Debbie is een van de acht B&B-eigenaren die meedoet aan het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde. Met haar ex-man en kinderen verhuisde ze in 2007 naar Spanje om een B&B te beginnen in het plaatsje Sant Andreu Del Terri. Inmiddels is Debbie al een tijdje vrijgezel en weer klaar voor de liefde. Naast dat de kijkers mee kunnen genieten van Debbie's zoektocht naar de liefde, krijgen ze ook een inkijkje in haar gezellige B&B. Kleur, kleur en nog eens kleur. De kijkers zijn het erover eens: het verblijf ziet er héél gezellig uit.

Overnachten in de B&B van Debbie

Ben jij van plan om naar Spanje af te reizen en zoek je nog een geschikte B&B om te overnachten? Dan kun je bij Debbie terecht. Maar wat kost zo'n overnachting in 123Ole B&B Can Portell nou eigenlijk? In het laagseizoen ben je voor de goedkoopste kamer €95 per nacht kwijt. Reis je met vier personen? Dan kun je voor €150 per nacht verblijven in de hooizolder. In het middenseizoen ben je meer dan €100 kwijt voor de goedkoopste kamer. Lijkt het je leuk, dan kun je ook overnachten in een woonwagen of caravan. Genoeg keuze, dus! Benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden voor een overnachting bij 123Ole B&B Can Portel? Die vind je hier.