Debbie onthult hoe ze Paul moest verstoppen na B&B Vol Liefde

Media door Alyssa

Debbie de Jong, de charmante B&B-eigenares die de harten van televisiekijkend Nederland veroverde in B&B Vol Liefde, is sinds kort ook columnist voor De Telegraaf. In haar eerste column vertelt ze openhartig over de uitdagingen die ze moest aangaan om haar nieuwe liefde Paul verborgen te houden in de maanden na de opnames.

Meedoen voor de promotie, blijven voor de liefde

Debbie geeft toe dat ze aanvankelijk niet eens verwachtte daadwerkelijk de liefde te vinden in het programma. Haar voornaamste doel? Haar B&B promoten bij het grote publiek. Maar stiekem hoopte ze toch dat er misschien wel een lover in het spel zou komen. En dat gebeurde dus ook: haar business is booming en Paul is een blijvertje. "Stel je nou eens voor dat ik er toch een lover aan zou overhouden, dan zou dat stiekem toch wel heel leuk zijn."

Undercover lovers: petten, zonnebrillen en wegduikende Paul

Nadat Debbie en Paul officieel een stel werden, begon het echte werk pas. Om te voorkomen dat het einde van de serie gelekt zou worden, moesten ze flink wat moeite doen om hun relatie geheim te houden. Petten, zonnebrillen en een hoop verstoppertje spelen waren noodzakelijk. Maar nieuwsgierige kijkers gingen ver om een glimp van het kersverse koppel op te vangen. "Gasten drongen mijn privéruimte binnen op zoek naar Paul, die nog nét kon wegduiken."

Van realityster tot actrice en schrijfster

Deelname aan B&B Vol Liefde bracht Debbie niet alleen de liefde en een volgeboekte B&B, maar opende ook deuren naar een hele nieuwe carrière. Zo waren Debbie en Paul te zien als figuranten in Scrooge Live. Gaat Debbie een rol spelen in een kinderfilm en is ze nu dus ook columnist voor De Telegraaf.

Negen weken lang genieten van B&B Vol Liefde

Het vierde seizoen van de zomerse hit B&B Vol Liefde staat voor de deur en belooft een episch avontuur te worden! Acht single B&B-eigenaren gaan weer op zoek naar de liefde, maar dit keer krijgen we nóg meer om van te genieten. In plaats van zeven weken kunnen we maar liefst negen weken lang smullen van dit heerlijke realityprogramma. Hoe gaaf is dat? Vanaf 15 juli is het zover. Dit jaar kunnen we van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur weer meeleven met de spannende avonturen van de B&B-eigenaren. Vorig jaar duurde het programma 'slechts' zeven weken en werden de afleveringen van maandag tot en met vrijdag uitgezonden. Maar hé, wie klaagt er nou over extra kijkplezier? Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: Oeh! Winter Vol Liefde-Joshua start binnenkort met nieuw televisieavontuur