B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen

Media door Alyssa

Het vierde seizoen van de zomerhit B&B Vol Liefde komt eraan en het belooft episch te worden! Acht single B&B-eigenaren gaan weer op jacht naar de liefde, maar dit jaar gaat het net even anders dan we gewend zijn. Hou je vast, want in plaats van zeven weken kunnen we nu maar liefst negen weken lang genieten van dit heerlijke realityprogramma. Hoe vet is dat?!

Negen weken lang genieten van B&B Vol Liefde

Vanaf 15 juli is het zover: B&B Vol Liefde is terug op de buis! Dit jaar kunnen we dus negen weken lang, van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur kijken naar de avonturen van de B&B-eigenaren op RTL 4. Vorig jaar duurde het programma 'maar' zeven weken en waren de afleveringen van maandag tot en met vrijdag te zien. Maar hey, wij klagen niet over extra beeldmateriaal, toch?

Op zoek naar liefde over de grens

In het programma zoeken de deelnemers naar die ene persoon die het aandurft om over de grenzen heen te kijken en samen een leven in het buitenland op te bouwen. Natuurlijk hoort daar ook het runnen van de B&B bij. In de vorige seizoenen hebben we al kunnen zien hoe populair het programma is, met hilarische, awkward en superromantische momenten. We kunnen niet wachten om te zien wat dit seizoen ons gaat brengen!

Hoe is het nu met de oud-deelnemers?

Alsof dit alles nog niet genoeg is, hebben we nog meer goed nieuws voor de die-hard fans. B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? krijgt ook een vervolg! Art Rooijakkers gaat op reis door Europa om te kijken hoe het nu gaat met de oud-deelnemers. Dus, we krijgen antwoorden op vragen als: Zijn Debbie en Paul nog steeds samen? Hoe gaat het met Joy en Daní? Is tantra-Walter nog gelukkig met zijn vriendin? Heeft Martijn de liefde gevonden in Thailand? En is het nog altijd vriendschappelijk dikke mik tussen Marian en Olof? Je ontdekt het allemaal in B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met op donderdag 11 juli om 20.30 uur bij RTL 4.

Pak je agenda erbij

Kortom, deze zomer belooft weer fantastisch te worden met het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Met extra lange episodes en een kijkje bij de oud-deelnemers, weet je zeker dat je genoeg hebt om over te praten met je vrienden. Dus zet 15 juli maar vast in je agenda en zorg dat je elke avond om 20.30 uur klaar zit voor de buis. Want geloof ons, dit wil je niet missen!

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiebreuk: 'Hij had zijn eigen leven'