Rozenoorlog: waarom Yvonne zo fel was richting Eline in De Bachelor

Media door Alyssa

Het afgelopen seizoen van De Bachelor was net zo turbulent als een achtbaanrit in een storm. Yvonne, die haar oog op Paul had laten vallen, was als een leeuwin die haar prooi verdedigde toen Eline ermee vandoor ging. Maar net toen Yvonne dacht dat ze de trofee bijna kon vasthouden, werd ze plotseling uit het spel geknikkerd, en dat sloeg in als een meteoriet!

De Bachelor-Yvonne ging volledig los over Eline

Wat we allemaal nog vers in ons geheugen hebben, is hoe Yvonne helemaal uit haar plaat ging tegenover Paul. En raad eens over wie? Juist ja, Eline! Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor ging Monica Geuze op onderzoek uit en wilde ze álles weten over deze vete. "Enerzijds denk ik dat ik oprecht benieuwd was van zitten we in Temptation Island of wat gaan we hier allemaal doen? Het was best op het begin. Ik was echt van: Hoe werkt dit precies?", begint Yvonne met vertellen.

Yvonne voelde zich gekwetst

Al snel komt de aap uit de mouw. Yvonne biechtte eerlijk op dat ze zich gekwetst voelde omdat Paul wél met Eline had gezoend, maar niet met haar. Ze twijfelde zelfs of het nog wel zin had om te blijven.

Schaamte 

Het was duidelijk dat de vriendschap tussen Yvonne en Eline na de kus een flinke deuk had opgelopen. Yvonne gaf toe dat ze behoorlijk direct is als ze iets voelt, terwijl Eline rustiger is en dingen eerst zelf verwerkt. Toen Paul in De Bachelor uiteindelijk zijn laatste rozen aan Eline en Josephine gaf, was Yvonne helemaal klaar. Achteraf gezien schaamt ze zich dood voor haar reactie, maar ze was enorm gefrustreerd en zag de afwijzing totaal niet aankomen. Ondanks alle drama, lijkt het erop dat Yvonne en Eline nu weer on speaking terms zijn. Al gaf Eline wel aan dat ze er nog eens goed over moeten praten...

Daten na De Bachelor 

Overigens is het ook niets geworden tussen Paul en Eline. Met Eline had Paul het wel even gezellig, maar ook dat bleek uiteindelijk toch geen match made in heaven. Paul vertelt in Shownieuws over de struggles van daten terwijl het programma op de buis is. "De eerste maand was heel leuk en heel gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uiteten of andere gekke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten", zegt hij. "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot en met de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet", aldus Paul.

Lees ook: Oh no! Dit Temptation Island-koppel zet punt achter 10-jarige relatie