Rien Welsink: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Rien Welsink is met name bekend als model, influencer en van het programma De Bachelor, waar hij te zien was als een van de twee bachelors in 2024. Ook is hij bekend door zijn ex-vriendin Vivian Hoorn.

Over Rien Welsink

Volledige naam
Rien Welsink
Geboortedatum
10 april 1990 (leeftijd 34 jaar)
Geboorteplaats
Noordwijk
Huidige woonplaats
Ibiza
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Rien Welsink is sinds zijn zestiende model en werkt als vastgoedman. Hij houdt van sporten, natuur en dieren. Met zijn ex-vriendin en influencer Vivian Hoorn heeft hij een leven opgebouwd in Ibiza, waar hij nog steeds woont. Als natuurliefhebber is hij daar helemaal op zijn plek: hij houdt van het outdoor leven van zwemmen en duiken tot skinny dipping.

Jeugd

Rien Welsink is geboren in Noordwijk en groeide op in Friesland. Samen met zijn zusje Sytske en broertje Ewout zijn ze op zijn dertiende weer terug verhuisd naar Noordwijk, wat een lastige stap voor hem is geweest. Op zijn zestiende werd hij op straat gescout als model en sindsdien zit hij bij modellenbureaus in Nederland, Duitsland en België. Hij is een enorme dierenvriend en dat is te zien aan de liefde voor zijn hond Ginbo.

Carrière

Rien was voor het eerst in 2018 op televisie te zien bij RTL-programma Models in Capetown, waarbij hij gevolgd werd tijdens zijn modellenwerk in Kaapstad. Op die manier is hij doorgebroken als model. Daarnaast werkt Rien in de vastgoedindustrie, waar hij meerdere projecten oppakt.

De influencer en model blijkt ook interesse te hebben in de muziekindustrie en produceert zijn eigen muziek onder de naam Marinus. In 2020 bracht hij een single uit met Sluwe Ollie, genaamd Babygirl. Sindsdien heeft hij geen nieuwe muziek meer uitgebracht.

Lees ook: Paul Roos: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Rien Welsink

Er is niets bekend over het vermogen van Rien Welsink.

Instagram Rien Welsink

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Rien Welsink

Waarom zijn Rien en Vivian uit elkaar? 

Het lijkt erop dat Vivian besefte dat ze uit elkaar wilde na de liefdevolle relatie met Rien, ondanks dat zij een leven samen hadden opgebouwd in Ibiza. De reden hiervan is onduidelijk, maar Vivian was standvastig in haar keuze.

Waarom wilde Rien niet meer deelnemen aan The Bachelor? 

The Bachelor is een realityprogramma waarbij meerdere vrijgezelle vrouwen strijden om de liefde van één man. In de vorige seizoenen is dat altijd zo gedaan, maar in het seizoen van 2024 werd bekendgemaakt dat de dames zouden strijden voor twee mannen. In dit geval waren dat dus Rien Welsink en Paul Roos. Rien was heel lang niet bewust van deze nieuwe verandering en kwam er vlak voor de opnames pas achter dat hij naast een medebachelor te zien zou zijn. Hij wilde liever niet worstelen met die dynamiek en had bijna zijn deelname gecanceld. De productie van het programma wist hem het hart onder de riem te steken, en daarom kunnen we gelukkig meekijken in zijn zoektocht naar de liefde.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (0)