Florine Hofstee: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Florine Hofstee ken je misschien wel als Nederlandse tv-persoonlijkheid van het Videoland-programma Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders. 

Over Florine Hofstee

Volledige naam
Florine Hofstee
Geboortedatum
1 december 1990 (leeftijd 33 jaar)
Geboorteplaats
't Gooi
Huidige woonplaats
Ibiza
Relatiestatus
gehuwd

Achtergrondinformatie

Florine, onder andere bekend van RTL-programma Echte Gooische Moeders, heeft een tijdje in Haarlem gewoond met haar man, Jeroen Stoop. Samen zijn zij in september 2018 getrouwd en hebben ze twee kinderen. De jongens heten Don Jan en Beer. In 2024 hebben ze uiteindelijk toch de stap gezet om met de kinderen te verhuizen naar Ibiza.

Jeugd

Florine heeft HAVO gedaan tussen 2003 en 2009 aan de Laar&Berg in Laren. Hierna heeft zij tussen 2011 en 2013 een versneld onderwijsprogramma gevolgd aan de Hogeschool TIO Amsterdam. Dit is een business school met hotel-, eventmanagement, toerisme, business en marketinggerichte opleidingen.

Carrière

Florine was 18 jaar oud toen zij meedeed aan het programma Echte Gooische Meisjes. Ooit had zij de droom om stewardess te worden, maar dit verviel vanwege het idee dat reality-tv haar carrière kon beïnvloeden. Als ondernemend type heeft ze ervoor gekozen om met haar partner een evenementenbureau te runnen. Jeroen is zelf ook ondernemer en heeft eigen burgerrestaurants in Haarlem en Amsterdam. Het bureau dat zij samen runnen, STOOP Premium Meat BV, is gespecialiseerd in lekker eten. Sinds 2017 heeft Florine ook haar eigen webshop, ByBolina, waar ze online kleding verkoopt. Hoewel dit nu op een laag pitje zit.

Lees ook: Leslie Keijzer: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Florine Hofstee

Het vermogen van Florine is niet bekend.

Instagram Florine Hofstee

Bekend van

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Florine Hofstee

Hoeveel kinderen heeft Florine?

Florine heeft twee zoons met partner Jeroen Stoop. Haar kinderen heten Don Jan en Beer.

Wat doet de vriend van Florine voor werk?

Jeroen Stoop is de eigenaar van een familiebedrijf genaamd STOOP Premium Meat, wat vooral draait om catering, events en hospitality concepten. Sinds 2020 runt hij ook zijn eigen burgerrestaurant, genaamd The Burger Maffia in Haarlem.

Waar woont Florine?

Momenteel woont Florine met haar partner en twee zoons op het zonnige Ibiza. Hier wonen ze fulltime, maar ze reizen nog geregeld naar Nederland om vrienden en familie te bezoeken. Ook bezoeken vrienden en familie hen regelmatig op Ibiza.

Wat doet Florine voor werk?

Florine runt met haar partner een evenementenbureau, gespecialiseerd in lekker eten. Verder haalt zij haar verdiensten uit samenwerkingen die ze promoot op haar social media platforms.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)