Lifestyle / Media
Media

Hoe leuk! 'Echte Gooische Meisjes' komt terug met originele cast

Ken je ze nog? Pauline, Bo, Kimberly, Florine en Leslie werden tussen 2008 en 2010 op de voet gevolgd door een cameraploeg om het échte Gooische leven te laten zien. Dat betekende veel luxe villa's, dure merkkleding en snelle cabrio's op onze beeldbuis. Als jij ook zo dol was op de serie, dan is er goed nieuws! Nu, twaalf jaar later, komen de Gooische vriendinnen terug met een nieuwe reality-show 'Echte Gooische Moeders'.

echte gooische moeders

Lees ook: Onherkenbaar: dit is hoe Ethan uit Lizzie McGuire er nu uitziet

Van champagne nippen naar poepluiers verschonen

Waar de meiden zich toen vooral druk maakten over shoppen, champagne en etentjes organiseren, draait hun leven nu om poepluiers, spuugdoekjes en voedingschema's. Hun ervaringen met #momlife deelden ze al uitgebreid op Instagram en vanaf 4 november zal hun lief en leed ook te zien zijn in Echte Gooische Moeders. 

Volgens Bo en Florine draait de nieuwe serie vooral om herkenning: "We zijn inmiddels (bijna) allemaal moeder en hebben daardoor meer verantwoordelijkheden. Als je een gezin runt, heb je nou eenmaal geen tijd meer om dagen te borrelen en te shoppen." Toch blijven het Gooische meisjes, want er wordt nog volop genoten van het leven. "We hebben nu eenmaal privileges, omdat we tegenwoordig influencer zijn."

Echte Gooische Moeders is vanaf 4 november elke woensdag te zien op Videoland. Zin in!

Lees ook: De hilarische feestdagenfilm Holidate is een nieuwe must see op Netflix