Onherkenbaar: dit is hoe Ethan uit Lizzie McGuire er nu uitziet

Celebs door Jeanine

Had jij vroeger ook zo’n crush op Ethan Craft als Lizzie? Dan moet je zeker even verder lezen. De jongen met het fantastische haar stal zestien jaar geleden onze harten in Lizzie McGuire. Na al die tijd is hij nog net zo fijn om naar te kijken!

Ethan uit Lizzie McGuire

Lees ook: Nostalgie! Het Huis Anubis is nu te zien op Videoland

Hoe ging het verder na Lizzie McGuire?

Ethan, die werd gespeeld door Clayton Snyder, heeft na zijn Lizzie McGuire-dagen niet stilgezeten. Tijdens het filmen van de show ging de inmiddels 33-jarige gewoon naar de middelbare school. Hij kreeg een beurs aan de Pepperdine University en slaagde uiteindelijk met een bachelor in Film Studies. Hoewel Clayton al vroeg begon met acteren, heeft hij eerst op professioneel niveau meegespeeld in het United States of America National Water Polo Team. Tegenwoordig doet hij alleen nog aan waterpolo voor zijn plezier en heeft het acteren weer opgepakt. Gelukkig maar, want dat heeft geloond!

Ethan Craft toen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Clayton Snyder (@heyclaytron) op

Ethan Craft nu:

Aging like a fine wine, deze man.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Clayton Snyder (@heyclaytron) op

 

Nieuwe afleveringen

Lizzie McGuire was toch wel één van de betere shows uit de goede oude tijd van Foxkids. Gelukkig hoeven we het niet te doen met oude afleveringen, want ze komt terug met een nieuwe reeks. Ja, dat lees je goed! Op 12 november wordt de eerste aflevering, ‘13 Going On 30’, uitgezonden op Disney+. Wij markeren de datum vast in onze agenda!

Oké, Ethan was niet altijd de slimste van de show en moest het vooral hebben van zijn charme en fantastische haar. Toch zouden we ‘m niet willen missen en de kans is groot dat ook in de reboot onze geliefde fool with great hair weer terugkomt.

Lees ook: Gigi Hadid deelt foto's van haar appartement en iedereen denkt hetzelfde