Lifestyle / Celebs
Celebs

Video: Anouk vraagt vriend 'eindelijk' ten huwelijk

Wedding bells in huize Teeuwe-Schemmekes. Anouk en haar vriend Dominique hebben zich verloofd. Niet vriendlief, maar Anouk ging op één knie. Op Instagram deelde ze een video van haar aanzoek.

Twtintig keer

Dominique had Anouk al zo'n twintig keer gevraagd om te trouwen, maar de zangeres en The Voice-coach zei keer op keer 'nee'. Afgelopen weekend werden de rollen omgedraaid en vroeg Anouk hém ten huwelijk. Ze hoefde het maar een keer te vragen, want hij zei volmondig 'ja'.

"Wow wat heb ik een leuk weekend gehad", schrijft Anouk bij de Instagram-video. "Dominique had zich laten testen, zodat we ’s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan."

Het zal nog even duren voordat de twee love birds daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen. Vanwege haar astma zit Anouk in de risicogroep en ze willen allebei "een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden. But good things take time." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Lees ook: Wat? Deze actrice speelt al 20 jaar lang tieners

Beeld: Brunopress