Oh dear: 'Striptease' van Meghan Markle gaat opnieuw viraal

Celebs door Laura

Dat Meghan Markle een leven had voordat ze haar letterlijke prins op het witte paard ontmoette, moge duidelijk zijn. Vóór Duchess of Sussex was ze actrice: we kennen haar natuurlijk van haar grote doorbraak als Rachel Zane in de advocatenserie Suits. En als jonge, aanstormende actrice doe je wel eens klussen die je later liever niet aan je schoongrootmoeder - zeg maar... The Queen - laat zien. Helaas is zo'n video opgedoken en raad eens... hij gaat hartstikke viral.

meghan markle burger

Lees ook: Meghan Markle zorgt voor een nieuwe make-uptrend

Meghan achter de BBQ

Het gaat om een video uit 2013 van het Amerikaanse blad Men's Health waarin Meghan wordt gedoopt tot the ultimate guy's girl. Al strippend en verleidelijk in de camera kijkend, grillt ze twee hamburgers op een dak van een gebouw. Wat precies het doel is van de video is een groot raadsel. 

Rechtzaak

Men's Health heeft de vintage beelden van de verse royal twee dagen geleden opnieuw geüpload. De video, die eerlijk gezegd eerder tenenkrommend dan verleidelijk is, wordt gebruikt in een rechtzaak tegen Kate Middleton. Misschien herinner je je het nog... in 2012 werd ze topless op de kiek gezet door paparazzi-fotografen. De Britse koninklijke familie was natuurlijk not amused en spande een rechtzaak aan. Uiteindelijk werd Kate in het gelijk gesteld en kreeg ze 100.000 pond vergoed.

De aanklagers waren het niet eens de hoogte van de schadevergoeding en gingen in hoger beroep. Zij menen dat de jonge generatie van de royal family vaker hun lichaam in de strijd gooit voor de publiciteit. Meghans video voor Men's Health wordt gebruikt als bewijsstuk. Dat ze Harry toen nog niet kende, lijkt ze niet uit te maken. Het proces start vandaag in de rechtszaal van Versailles in Parijs.

Lees ook: Oei: Flinke ophef over foto van prins George met speelgoedpistool

Beeld: YouTube